5 Mart 2021 Cumhurbaşkanı Bugün Nerede?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın günlük programı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki 5 Mart 2021 Erdoğan bugün nerede? Erdoğan'ın bugün programı ne? Cumhurbaşkanı bugün nerede?

04.03.2021-10:17 - (Son Güncelleme: 04.03.2021-10:17) 5 Mart 2021 Cumhurbaşkanı Bugün Nerede?

1 Mart'ta yapılan Kabine Toplantısı'nın ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kademeli normalleşme için alınan yeni kararları açıkladı. Yaklaşık olarak 3,5 saat süren toplantıda kısıtlamaların kaldırılmasına ilişkin kararlar alındı. Bu kararları açıklayan Erdoğan:

''İllerimizi, Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak mart başı itibarıyla kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz.'' dedi. Normalle sürecinin nasıl işleyeceğini de anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan:

''Mart, aşılamada çok büyük mesafe kat edeceğimiz ve inşallah gerçekten oldukça yüksek rakamları göreceğimiz bir ay olacaktır. Bu çerçevede illerimizi, Sağlık Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak mart ayı başı itibarıyla kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz. İllerimizi vaka ve aşı oranları gibi kriterlere göre 'düşük', 'orta', 'yüksek' ve 'çok yüksek riskli' olarak sınıflandıracağız. Normalleşme takvimini de buna göre yürüteceğiz.'' şeklinde konuştu.

Vatandaşlar ise gelecek yeni açıklamalar için Cumhurbaşkanı'nın yapacağı konuşmaları merak ediyor. Peki 5 Mart 2021 Erdoğan bugün nerede? Erdoğan'ın bugün programı ne? Cumhurbaşkanı bugün nerede?

CUMHURBAŞKANI BUGÜN NEREDE?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 12.00'da Ak Parti Genel Merkezi'nde yapılacak Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılacak. Erdoğan toplantıya canlı bağlantıyla bağlanacak. Erdoğan 14.00'da Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 14. Liderler Zirvesi’ne katılacak. Katılım, canlı bağlantı yoluyla olacak. Zirveye Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ev sahipliği yapacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal