5 Gündür Hiç Kalkmadan Aynı Yerde Oturuyor

Beyoğlu'nda 5 gündür aynı yerde hiç konuşmadan oturan kadın çevreyi tedirgin etti. Afrikalı olduğu öğrenilen kadın yemek yemiyor ve konuşmuyor.

24.05.2021-14:01 - (Son Güncelleme: 24.05.2021-14:01) 5 Gündür Hiç Kalkmadan Aynı Yerde Oturuyor

Beyoğlu ilçesi Ömer Hayyam Mahallesi'ndeki bir istinat duvarının üzerine oturan kadın, çevre sakinlerinin dikkatini çekti.

Vatandaşların ifadesine göre 5 gün önce duvarın üzerine oturan 30'lu yaşlardaki Afrikalı bir kadın, gece gündüz kalkmadan oturmayı sürdürüyor. Yüzünde cerrahi maske bulunan kadın yüzünü de berber önlüğüyle örtüyor.

Çevredekilerin verdiği yiyecekleri kabul etmeyen, kimse ile konuşmayan sadece tuvalet ihtiyacını gidermek için yakındaki parka gidip gelen kadının durumundan endişe duyan çevre sakinleri, ilgililerin duruma müdahale etmesini istedi.

''ISRAR ETTİĞİNİZDE TEPKİ GÖSTERİYOR''

Mahalle sakinlerinden biri, “Yemek yemiyor, sadece su içiyor. Mahalle sakinleri olarak yemek getiriyoruz, para veriyoruz, almıyor. Bazen burada, bazen parkta oturup, uyuyor. Afrikalılar’ı getirdik, sorununu öğrenmeye, çözmeye çalıştık. Ancak, kimseyle konuşmuyor. Yüzüne kapattı. Israr ettiğinizde tepki gösteriyor. Sonuçta bir kadın ve sorunları olduğu belli. Belki de göçmen. İlgililerin durumu ile ilgilenmesini bekliyoruz" dedi.

Beyoğlu'nda oturan Afrikalı kadın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal