5 Adımda Bebeğinizle Nasıl Spor Yapabilirsiniz?

Rus kadınlarının doğumdan sonra nasıl zayıf kaldıklarının cevabı bebekle spordur. Hem hemen doğum sonrası zayıflamanızı hem de bebekten uzak kalmayarak onunla birlikte spor yapmanızı sağlıyor. Böylece bebekle güzel zaman da geçirmiş oluyorsunuz.

16.07.2019-15:41 - (Son Güncelleme: 16.07.2019-15:37) 5 Adımda Bebeğinizle Nasıl Spor Yapabilirsiniz?

Hem zayıflamak ama bebeğinden ayrı kalmak istemeyen anneler için bebekle spor mümkün. Bebeğinizle sizi yakınlaştırıp sporu daha zevkli hale getiren bu yöntemle aynı anda iki işi başarabilirsiniz.

BEBEKLE SPORDA 5 ADIM

1- Bebeğinizi sırt üstü yere yatırıp klasik şınav pozisyonuna geçin. Bunu yapamıyorsanız dizlerinizi yere koyarak hareketi daha kolay hale getirebilirsiniz.

2- Yere sırt üstü uzanıp bebeğinizi karnınıza oturtun. Topuklarınızı yere bastırıp kalçanızı havaya kaldırın. 5 saniye bekledikten sonra kalçanızı yere indirin. Bu hareket bacak altlarınızı ve kalçanızı sıkılaştırır.

3- Yere sırtüstü uzanın ve dizlerinizi bükerek bacaklarınızı yerden paralel olarak kaldırın. Bebeğinizi yüz üstü olarak kaval kemiklerinize yatırıp ellerinden tutun. Hafifçe dizilerinizi göğüslerinize çekin ve yeniden baldırlarınız yere paralel bir hal alana kadar itin. Alt karın kaslarınızı çalıştıracak.

4- Sırt üstü yere uzanın, dizlerinizi bükün. Bebeğinizi ellerinizle yukarı kaldırın. 5 saniye yukarıda tuttuktan sonra yavaşça göğsünüze doğru indirin. Bu hareket kollarınızın sıkılaşması için faydalı.

5- Bebeğinizi kucağınıza alın ve sırtını göğsünüze yaslayın. Dizlerinizi bükerek sırtınızı duvara yaslayın. Sırtınızı ve kalçanızı duvardan ayırmadan basenleriniz yere paralel olana dek çömelin ve doğrulun.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal