5 - 6 Mayıs bayram tatili oldu mu, tatil mi? Ramazan Bayramı tatili kaç gün oldu? Bayramda okullar kaç gün tatil olacak?

İlk defa basına aktarıldığı dakikalardan bu yana hakkında pek çok konunun araştırıldığı 5 - 6 Mayıs bayram tatili oldu mu, tatil mi? Ramazan Bayramı tatili kaç gün oldu? Bayramda okullar kaç gün tatil olacak? haberine dair kritik gelişmeler var. Bu gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız siz de 30 Nisan Cumartesi 23:13 saatinde aktardığımız haberi okuyabilirsiniz.

30.04.2022-23:13 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-23:13) 5 - 6 Mayıs bayram tatili oldu mu, tatil mi? Ramazan Bayramı tatili kaç gün oldu? Bayramda okullar kaç gün tatil olacak?

Bayram TatiliOn bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'e sona ermesine sayılı günler kaldı.Ramazan Bayramı sayılı günler kala vatandaşlar öncesinde merak edilen konulardan biri olan bayram tatili hakkında çokça meraklı.Bayram tatili birleşecek mi vatandaşların en merak ettiği sorular arasında yer alıyor. Özellikle çalışanlar ve okuyan vatandaşlar, bayram tatili kaç gün öğrenmek istiyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda 9 güne uzatılacak mı?

Ramazan bayramı tatili hangi tarihler arasında ve kaç gün olacak? Ramazan bayramında okullar kaç gün tatil edilecek?

Tatil planı yapan çalışanların ve öğrencilerin merakla beklediği Ramazan Bayramı tatilinin uzatıldığına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Ramazan bayramı 1 mayıs hem bayram öncesi arife ayrıca 1 mayıs işçi bayramı olması dolasıyla kesinleşmiş tatil 4 mayısta son bulan bayram tatili bakanlık tarafından yapılacak açıklamaya beklemektedir. Eğer hem öğrencileri hem çalışanları sevindirici bir haber geldiğinde toplam tatil sayısı 9 güne çıkacak. Herhangi bir açıklama yapılmaz ise 5 mayıs perşembe günü öğrenciler ve çalışanlar kaldıkları yerden devam edecekler.Sevindirici haberin gelmesiyle birlikte 9 mayıs pazartesi tatil son bulacak.

Gerekli resmi açıklama yapıldığında en kısa sürede haberimizde güncelleyeceğiz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal