5-11 Yaş Arası Çocuklara Dair Önemli BioNTech Aşı Açıklamasını Pfizer CEO'su Albert Bourla Yaptı

Geçtiğimiz yıldan itibaren tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Pfizer CEO'su Albert Bourla, 5-11 yaş arası çocuklar için güvenli olduğunu belirtti.

20.09.2021-16:23 - (Son Güncelleme: 20.09.2021-16:23) 5-11 Yaş Arası Çocuklara Dair Önemli BioNTech Aşı Açıklamasını Pfizer CEO'su Albert Bourla Yaptı

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile mücadele kapsamında Türkiye'de de uygulanmakta olan BioNTech aşısının 5-11 yaş arası çocuklar için güvenli olduğu uzmanlar tarafından açıkladı. Birçok ebeveynler tarafından tereddüt edilen aşıda sevindiren haberi uzmanlar verdi. Pfizer ve BioNTech için yapılan açıklamada, Kovid-19 aşılarının 5 ila 11 yaş arası çocuklarda güçlü bir bağışıklık tepkisi oluşturduğunu ifade edildi..

ACİLEN SUNMAYI DA PLANLIYORUZ

Şirketler, Faz II ve III klinik denemelerinde, aşının 5 ila 11 yaşındaki çocuklarda, daha önce 16 ila 25 yaşındakilerde gözlemledikleri ile eşleşen bağışıklık tepkisi oluşturduğunu belirterek acilen sunmayı planlıklarını ifade ettiler.

PFİZER CEO'SU ALBERT BOURLA: GÜÇLÜ BİR TEMEL SAĞLIYOR

Pfizer CEO'su Albert Bourla, tarafından yapılan açıklamada güçlü bir temelin sağlandığı belirterek şu ifadelere yer verdi: 

''Temmuz ayından bu yana, ABD'de pediatrik Kovid-19 vakaları yaklaşık yüzde 240 arttı" derken, "Bu deneme sonuçları, 5 ila 11 yaş arası çocuklar için aşımızın onaylanması için güçlü bir temel sağlıyor ve bunları acilen FDA'ya ve diğer düzenleyicilere sunmayı planlıyoruz.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal