4 Mayıs 2022 Çarşamba İbo Show konukları kimler?

İbrahim Tatlıses'in sunumuyla Star TV ekranlarına gelen İbo Show konuklarının kim olduğu belli oldu. Bayramın 3'üncü gününde yani 4 Mayıs Çarşamba günü ekranlara gelecek olan eğlence programı İbo Show'un konuklarının belli olmasının ardından merak edilmeye başlandı. Peki 4 Mayıs 2022 Çarşamba İbo Show konukları kimler? İbo Show'un bu akşamki konukları arasında kızı Dilan Tatlıses'te yer alıyor.

04.05.2022-13:04 - (Son Güncelleme: 04.05.2022-13:04) 4 Mayıs 2022 Çarşamba İbo Show konukları kimler?

Her Çarşamba Star TV ekranlarında yayınlanan ve çok sevilen eğlence programları arasında yer alan İbo Show'un bu haftaki konukları belli oldu. 4 Mayıs Çarşamba günü ekranlar gelecek 41'inci bölümüyle yine her hafta olduğu gibi bu haftada birbirinden renkli konuklarını ağırlayacak.

4 Mayıs Çarşamba günü konuklarının belli olmasının ardından ise birçok izleyici tarafından İbo Show'a kimlerin konuk olduğu araştırılmaya başlandı. İşte İbo Show'un 41. bölüm konukları...

4 Mayıs 2022 Çarşamba İbo Show konukları kimler?

Her hafta Star TV ekranları karşısında izleyicilerle buluşan İbo Show'un bu akşam yayınlanacak olan bölüm konukları belli oldu. İzleyicileri müziğe doyuran İbo Show'un her bölümde farklı bir ünlüyü ağırlamaya devam ediyor. İbo Show'un bayramın 3'üncü günü ekranlara gelecek olan bölümde İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Tatlıses de konuklar arasında yer alırken programda Dilan Tatlıses ile birlikte Hülya Avşar, Gonca Vuslateri ve Ekin Uzunlar da yer alacak.

4 Mayıs Çarşamba İbo Show Konukları

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal