4 Çocuk Babası Bakıcının Odasına Gizli Kamera Yerleştirdi! Kameradan Neler Çıktı Neler

Amerika'nın New York şehrinde yaşayan ve dört çocuk babası olan adam, işe aldığı 25 yaşıdaki Kelly isimli bakıcıyı odaya yerleştirdiği gizli kamera ile izlediği fark edildi. Kameradan kadının çıplak görüntüleri çıktı. Koşarak polise gitti.

28.09.2021-10:05 - (Son Güncelleme: 28.09.2021-10:20) 4 Çocuk Babası Bakıcının Odasına Gizli Kamera Yerleştirdi! Kameradan Neler Çıktı Neler

Amerika'nın New York şehrinde yaşayan ve dört çocuk babası olan Michael Esposito, dört çocuğuna bakması için Kolombiya asıllı Kelly Andrade isimli 25 yaşındaki kadınla anlaştı. 

Kelly, Michael'in sürekli yatak odasına gelip odanın tavanındaki yangın dedektörünü düzeltmesinden şüphelendiğini ve Micheal evde yokken odadaki yangın dedektörünü kontrol ettiğini dile getirdi. Dedektörü kontrol edince içine yerleştirilmiş gizli kamerayı fark ettiğini söyleyen Kelly, evden çıkıp hemen polise gittiğini ifade etti. 


GİZLİ KAMERA SONRASI RUH SAĞLIGIM BOZULDU

Kelly, kamerada yüzlerce çıplak fotoğrafının olduğunu ve yaşadığı bu olayın ardından ruh sağlığının bozulduğunu da ifadesine ekledi. Kelly’nin ifadesinin ardından tutuklanan Michael, avukatının Micheal’ın kamerayı güvenlik için detektöre yerleştirdiğini iddia edince polisler Micheal’ı serbest bırakıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal