31 Aralık Cumartesi noterler açık mı? Yarın noter kapalı mı olacak? 2022 Noter çalışma saatleri

2022 yılının sona ermesine artık sadece 1 gün kaldı. Yılın son günü olan yarın noterlerin açık olup olmayacağı vatandaşın merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki 31 Aralık Cumartesi noterler açık mı? Yarın noter kapalı mı olacak? İşte 2022 Noter çalışma saatleri...

30.12.2022-16:45 - (Son Güncelleme: 30.12.2022-16:45) 31 Aralık Cumartesi noterler açık mı? Yarın noter kapalı mı olacak? 2022 Noter çalışma saatleri

Yılbaşının gerçekleşmesine artık çok kısa bir süre kaldı. Bu nedenle tasdikleme, alım, satım gibi resmi işlemlerin gerçekleştirildiği noterlerin yılın son gününde hizmet verip vermeyeceği konusunda yapılan araştırmalar hız kazanmış durumda. 2022 Noter çalışma saatleri hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isteyenler arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Peki 31 Aralık Cumartesi noterler açık mı? Yarın noter kapalı mı olacak?

31 Aralık Cumartesi noterler açık mı?

Noterler Cumartesi çalışıyor mu gibi sorular vatandaşın merak ettiği konular arasında yer alıyor. Pek çok resmi işlemlerin yerine getirilebilmesi için ülkenin dört bir yanında faaliyet gösteren noterlerin Cumartesi günü çalışıp çalışmadığı merak ediliyor.

31 Aralık Noterler Açık Mı

Yarın noter kapalı mı olacak?

Normal şartlar altında noterler hafta sonu vatandaşa hizmet vermiyordu. Fakat 2019 yılında hayata geçirilen nöbetçilik sistemi ile beraber noterlerden bazıları, nöbetçi noterler olarak görevlendirilip, hafta sonunda da faaliyet gösteriyor. Dolayısıyla 31 Aralık 2022 Cumartesi günü (Yarın) nöbetçi noterler vatandaşa hizmet vermeye devam edecek. 

Hafta sonu saat 10.00 ile 16.00 saatleri arasında hizmet veren nöbetçi noterlerin hangileri olduğu, Türkiye Noterler Birliği’nin resmi internet sitesi üzerinden kolaylıkla sorgulanabiliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal