300 Torunu Olan Hamo Ağa'nın Kapısında Bayramlaşma Kuyruğu Oldu

Diyarbakır'ın Bsimil ilçesinde "Hamo Ağa" olarak bilinen Mehmet Arslan'ın torunları bayramlaşmak için sıraya girince uzun bir kuyruk oluştu. Hamo Ağa'nın 56 çocuğu ve 300 torunu var.

04.06.2019-12:07 - (Son Güncelleme: 04.06.2019-12:01)

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde "Hamo Ağa" olarak tanınan İlçe Ziraat Odası Başkanı Mehmet Arslan'ın 300 torunu, dedelerinin Ramazan Bayramı'nı kutlamak için sıraya girince uzun bir kuyruk meydana geldi.

4 EŞİ, 56 ÇOCUĞU 300'DEN FAZLA TORUNU VAR

Bismil ilçesinde 4 eşi, 56 çocuğu ve 300'den fazla torunu olan "Hamo Ağa" lakaplı Mehmet Arslan, torunlarıyla bayramlaştı. Bayramlaşma sırasında evinin önünde uzun kuyruk olan Arslan, ailesiyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı. Bayram namazı ardından köydeki evleri tek tek dolaşıp, kabir ziyaretinde bulunan Mehmet Arslan, sıraya giren torunlarıyla tek tek bayramlaşarak şeker dağıttı.

"BEN VE TORUNLARIM ERDOĞAN'IN YANINDAYIZ"

Torunlarının bayramını kutladığı Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bayramını kutlayarak, çocukları ve 300 torununun ölene dek devletin yanında olduğunu ifade etti. Arslan, "Bugün bayram günü, 300 torunum ile bayramlaştık, çok mutluyuz. Çocuklarım ve torunlarım ile burada bayramlaşmaktan mutluyum. Allah onlara nice bayramlar görmek nasip eylesin, onları bağışlasın. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da bayramını kutluyorum. Allah onun yardımcısı olsun. Hepimiz birlikteyiz. Ben, çocuklarım ve torunlarım ölüme dek Cumhurbaşkanı'nın yanındayız, Allah yardımcısı olsun" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal