3 Şubat Hava Durumu

3 Şubat hava durumu tahmin raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) aracılığıyla yayınlandı. MGM'nin son tahminlerine göre ülkenin pek çok bölgesi bugün yağışlı havanın tesirinde olacak. diğer taraftan bilhassa Doğu Anadolu Bölgesi için buzlanma ile don uyarısı yapıyor. Bugün hava nasıl olacak?

03.02.2021-09:12 - (Son Güncelleme: 03.02.2021-09:25) 3 Şubat Hava Durumu

Türkiye'nin pek çok bölgesi için bugün yağmur uyarısı yapılıyor. Aynı zamanda Doğu Anadolu Bölgesi için de Meteoroloji'den buzlanma ile don uyarısı yapıldı. İşte, Meteoroloji aracılığıyla yayınlanan son dakika hava durumu tahmin raporu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) aracılığıyla yapılan son tahminlere göre, yurdun güney, iç ile batı bölgelerinin parçalı ile çok bulutlu, İç Anadolu'nun doğu tarafı, Güneydoğu Anadolu ve İstanbul'un doğu bölgesi, Sakarya, Kocaeli, Yalova, İzmir,  Bursa, Manisa, Afyon, Aydın, Denizli'nin güneyi, Mersin, Burdur ve Adana'nın kuzeyi, Hatay, Osmaniye, K. Maraş'ın güney ile doğusu, Malatya, Tunceli, Bingöl, Elazığ ve Bitlis etrafının yağmur ve sağanak ve zaman zaman gök gürültülü sağanak yağışlı, akşam sularından sonra Erzurum, Muş, Kars ile Ağrı etrafınınin karla karışık yağmur ile kar yağışlı, öteki bölgelerin az bulutlu olması bekleniyor.

Hava sıcaklıklarında da kritik bir farklılık olmayacağı, yurt genelinde mevsim normal sıcaklıkların 5 - 10 derece üzerinde olması bekleniyor.

BAZI İLLERİMİZDE HAVA DURUMU

İSTANBUL

Hava durumu parçalı ve çok bulutlu, zamanla doğusu hafif sağanak yağışlı 14°C

İZMİR

Hava durumu çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 17°C

MANİSA

Hava durumu çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 16°C

ANTALYA

Hava durumu parçalı ve çok bulutlu 21°C

ANKARA 

Hava durumu parçalı bulutlu 15°C

TRABZON

Hava durumu parçalı ve az bulutlu 18°C

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal