3 büyük banka yeni bir kampanyaya imza attı! Tek bir koşulla 3.000 TL ödeme yatacak

Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank iş birliğiyle harika bir kampanya başlatıldı. Kampanya doğrultusunda tek bir koşulu sağlayanlar 3.000 TL tutarında nakit ödeme geri iade edilecek.

28.03.2024-15:09 - (Son Güncelleme: 28.03.2024-15:09) 3 büyük banka yeni bir kampanyaya imza attı! Tek bir koşulla 3.000 TL ödeme yatacak

Devlet bankalarından yepyeni bir kampanyaya daha imza atıldı. Kampanya denildiğinde ilk akla gelen kamu bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank birlikte yeni bir kampanyaya imza attı. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren bu kampanya ile 3.000 TL’ye kadar para iadesi almak mümkün olacak. Düzenlenen kampanyaya katılım sağlamak için koşulları yerine getiren vatandaşlar, hediye para puan olarak 3 Bin TL tutarındaki nakit ödemeden faydalanabilecekler. Sizler de Vakıfbank, Ziraat Bankası ya da Halkbank müşterisiyseniz; bu 3 bankadan kampanyaya katılım sağlayabilir, nakit 3.000 TL tutarındaki para iadesinden faydalanabilirsiniz.

Ziraat Bankası 3.000 TL para iadesi nasıl alınır?

Ziraat Bankası tarafından başlatılan 3.000 TL tutarındaki para iadesi kampanyasında banka kartı müşterisi olmanız yeterli. Banka kart müşterisi olan vatandaşlar troystore.com ya da Troy mağazalarından Ipad ya da Mac alışverişi yaptığında 3.000 TL tutarındaki Airpods indirimi sunulacak. 20 Mart 2024 tarihinde başlayan kampanya 31 Mart 2024 tarihine kadar geçerli olacak. Banka kart, genç banka kart, banka kart başak sahibi olan banka müşterileri, banka ya da kredi kartı özelliğini kullanarak bu kampanyadan faydalanabilecekler. Kampanya dönemi boyunca sunulacak indirim miktarı ise maksimum 3.000 TL olarak belirlendi. 

3 büyük banka yeni bir kampanyaya imza attı! Tek bir koşulla 3.000 TL ödeme yatacak

Vakıfbank 2.000 TL’ye kadar bankomat para nasıl alınır? 

Vakıfbank tarafından belirlenmiş olan kartlarla tek seferlik yapacak olduğunuz 2.000 TL ve üzeri bütün restoran harcamalarınızda bu kampanyayı geçerli olacak. Kampanya doğrultusunda restoran harcamalarınızın %10’u kadar nakit geri ödemenin sahibi olabileceksiniz. Günlük en fazla 1.000 TL, aylık ise en fazla 2.000 TL tutarında indirim yapacağınız restoran harcamalarınız sizleri bekliyor.

Halkbank Paraf para nasıl alınır?

Ziraat Bankası ve Vakıfbank’ın yanı sıra Halkbank’tan müşterilerine özel yeni bir kampanyaya imza attı. Kampanya doğrultusunda Ramazan ayına özel olarak pek çok Halkbank anlaşmalı kozmetik, akaryakıt, giyim gibi kategoride parafpara kazanma şansı söz konusu. Halkbank'ın resmi uygulaması ya da mobil sitesi üzerinden parafpara kampanyaları sayfasını ziyaret ederek daha detaylı kampanya bilgilerini edinebilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal