3 bankadan kimsenin beklemediği açıklama: 250 bin lira ödeme yapılacak

Türkiye’nin önde gelen bankalarından Akbank, Yapı Kredi Bankası ve Garanti Bankası, müşterilerine uygun koşullarla 250 bin liraya varan krediler verme kararı aldı.

26.05.2023-16:29 - (Son Güncelleme: 26.05.2023-17:25)

Günlük hayatlarındaki ihtiyaçlarını maaşlarıyla gideremeyen vatandaşlar genellikle bankaların kendilerine sağladığı kredileri ve onların şartlarını araştırıyor. Akbank, Yapı Kredi Bankası ve Garanti Bankası’nın sunduğu yeni kampanya ise milyonların yüzünü güldürecek gibi görünüyor. İnternet sitesi üzerinden gerçekleştirilen bu kampanya dahilinde 250 bin liraya varan ihtiyaç kredisi fırsatları vatandaşı bekliyor olacak. Üstelik başvuru yaptığınız gün kredinizi alabileceksiniz.

250 bin lira ödeme yapılacak

Akbank, Yapı Kredi Bankası ve Garanti Bankası’na kredi başvuru yapan kişiler başvuru süreçlerini sadece 3 dakika için sonuçlandırabiliyor. Kredisi onaylanan müşterilere ihtiyaç kredileri hızlı bir şekilde sağlanırken, ödenecek kredi miktarı 250 bin liraya kadar ulaşabiliyor. 

250 Bin Lira İhtiyaç Kredisi

İhtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Acil nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlar Akbank, Yapı Kredi Bankası ve Garanti Bankası’nın kendilerine en yakın şubesine müracaat edebilir, mobil veya internet bankacılık sistemleri üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler. Başvuru onaylandığı anda ihtiyaç kredisi hesaplarda olacaktır. 

Dileyenlerr Akbank’ın resmi internet sitesi üzerinden başvurularını tamamlayarak 3 ay ertelemeli şekilde nakit ihtiyaç kredisi fırsatından faydalanabiliyor.

Akbank’a kredi başvurusu yapmak isteyenler şubelerde uzun sıralar beklemek zorunda kalmadan Akbank Direkt uygulaması sayesinde kredi başvurularını kolaylıkla gerçekleştirebiliyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal