29 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? Gözler Marmaray'a çevrildi! İstanbul'un Fethi için alınan karar!

29 Mayıs İstanbul'un Fethi olması nedeniyle toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet verip vermeyeceği araştırılmaya başlandı. 569. yıl dönümünün kutlandığı İstanbul'un Fethi'nde çeşitli etkinlikler için hazırlıklar boy göstermeye başladı. 29 Mayıs Marmara ücretsiz mi? 29 Mayıs İstanbul'da toplu taşıma ücretsiz mi? Konu hakkında açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapıldı.

26.05.2022-11:27 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-11:27) 29 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? Gözler Marmaray'a çevrildi! İstanbul'un Fethi için alınan karar!

Gündemde yer alan konular arasında 29 Mayıs tarihinde İstanbul'da toplu taşımaların ücretsiz olup olmayacağı var. İstanbul'un Fethi'nin 569.yıl dönümünün kutlanacağı bu sene vatandaşlar toplu taşımanın ücretsiz olmasını bekliyor. 29 Mayıs tarihinde İETT, Metro, Marmaray, Metrobüs ücretsiz mi? İşte detaylar...

29 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi?

Gözler 29 Mayıs'a çevrilirken toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı tartışmalara neden oldu. İstanbul'un Fethi nedeniyle her sene ücretsiz olan toplu taşımalar için meraklar arttı. Yapılan açıklamalar üzerine 29 Mayıs 2022 Pazar günü toplu taşıma ücretsiz olarak hizmet verecektir. Bir diğer merak edilen ise Marmaray olurken onunda ücretsiz hizmet vermesi söz konusu.

29 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi?

29 Mayıs 2022 İETT, Marmaray, Metrobüs bedava mı?

Gündemde yer alan İstanbul'un Fethi üzerine Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıklamalarda bulundu. 29 Mayıs İstanbul'un Fethi olması nedeniyle bütün toplu taşımaların ücretsiz olacağı duyuruldu. 

29 Mayıs toplu taşıma açıklaması

29 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi?

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal