08.10.2022-09:08 (Son Güncelleme:08.10.2022-09:19)


1

Hande Erçel'den yeğeni Mavi hakkında açıklama

Hande Erçel'den yeğeni Mavi hakkında açıklama

Güneşin Kızları dizisi ile tanınan ve kısa sürede büyük beğeni toplayan Hande Erçel, uzun süredir ortalarda görünmüyordu.



2

TRT1’de yayınlanan Halka dizisinde rol aldığı dönemlerde annesini kanserden kaybeden ünlü oyuncu zor günler geçirmiş ve ailesine sarılmıştı.



3

Annesinin ölümünden kısa bir süre sonra ablası Gamze Erçel’in bebeği Aylin Mavi’nin dünyaya gelmesi Erçel ailesinde büyük bir coşkuyla kutlanmıştı.



4

Her daim yeğeni ile eğlenceli anlarını paylaşan Erçel’den geçtiğimiz haftalarda kötü haber geldi.



5

Güzel oyuncunun yeğeninin kanser hastası olduğu haberleri çıkmış, aile ise daha sonra yaptığı açıklamada hastalığı doğrulamış, tedavi sürecinin devam ettiğini belirtmişti.



6

"Her şey güzel gidiyor"

"Her şey güzel gidiyor"

Bir mekan çıkışı objektiflere takılan Hande Erçel, yeğeni Aylin Mavi'nin sağlık durumuyla ilgili ilk kez konuştu. Acelesi olduğunu dile getiren oyuncu, basın mensuplarının Mavi'nin tedavi sürecine ilişkin sorduğu soruya şöyle karşılık verdi:



7

"Her şey güzel gidiyor, inşallah daha da güzel gidecek. O yüzden teşekkür ederim. Doğru zaman değil, inan başka zaman söz" Erçel'in Mavi hakkında yaptığı kısa açıklamada oldukça zorlandığı an ise kameralara yansıdı. Erçel'in hayranları ünlü oyuncunun üzgün hali sonrası sosyal medyadan destek mesajları yağdırdı.



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr