2,5 yaşındaki Kadir'in ölümüne yönelik sır perdesi aralandı! Korkunç gerçekler ortaya çıktı

Ankara'nın Altındağ ilçesinde cezaevinden yeni çıkmış babası tarafından piknik tüpüyle darp edilen 2,5 yaşındaki Kadır G.'nin cinsel saldırıya uğradığı gerçeği ortaya çıktı. İşte kan donduran haberin detayları...

19.05.2022-16:21 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-16:47)

Ankara'nın Altındağ ilçesinde ikamet eden 28 yaşında olan Onur G., fenalaşan 2,5 yaşında olan oğlunu balkondan düştüğünü iddia ederek hastaneye götürmüştü. Vatandaşlar tarafından linç edildi Kadir G.'nin doktorların bütün müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu. Olayın sonrasında durumdan şüphe duyan polis ekipleri ise baba ve aynı evde yaşadığı kardeşini de gözaltına almıştı. Baba Onur G., polis ekiplerince gözaltına alındığı esnada öfkeli mahalleli tarafından linç edildi. 


Kafasındaki kırık yüzünden beyin kanaması geçirmiş 

Talihsiz çocuğun hayatını kaybetmesinden sonra yapılmış olan otopside ise vücudunda darp ve cebir izleri olduğu tespit edildi. Kafa kırığından kaynaklanmış olan beyin kanaması sonucu öldüğü belirlenmiştir. Kadir G.'nin vücudunda ise eskiye yönelik darp ve cebir izlerinin de bulunduğu, babanın çocuğuna daha öncesinde de işkence uyguladığı kaydedilmiştir. 

Cinayete ilişkin korkunç detay

Sözde baba Onur G.'nin 8 ay öncesinde cezaevinden çıkmış olduğu, eşinin de 3 ay önce evi terk ettiği öğrenilmiştir. 2,5 yaşında olan Kadir G.'nin işkencenin dışında cinsel saldırıya da maruz kaldığı ortaya çıktı. Ve Onur G. ifadesinde darp ettiğini kabul ettiği fakat cinsel saldırı iddialarını ise reddettiği söylendi.

Komşular Kadir G.’nin darp edildiğini biliyordu 

Söz konusu olaya yönelik emniyetteki işlemlerinin sonrasında adliyeye sevk edilen Onur G. sevk edilmiş olduğu sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Mahalledeki vatandaşlarının Onur G.'nin Kadir G.'yi şiddet uyguladığını bildiklerini ve çocuğu babasından alarak bakma isteğinde bulundukları da öğrenilmiştir.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal