25 TL ödeyen kalan ürünleri %50 indirimli alacak! O market gaza bastı

İndirimli ve uygun fiyattan market alışverişi yapmak isteyen vatandaşlara müjdeli haber verildi. 25 TL ödeme yapan vatandaşlar, pek çok ürünü %50’nin üzerinde indirimli şekilde satın alabilecek. İşte marketin başlatmış olduğu indirim kampanyasının detayları…

17.04.2024-10:22 - (Son Güncelleme: 17.04.2024-11:23) 25 TL ödeyen kalan ürünleri %50 indirimli alacak! O market gaza bastı

Son dönemlerde market fiyatlarına peş peşe zamlar yapılırken, vatandaşlar indirimli şekilde uygun fiyatlarla temel gıda ve hijyen ürünlerini satan marketlere yönelmeye başladı. Migros marketlerde bu noktada pek çok indirim kampanyasına imza atmaya devam ediyor. Özellikle hafta içerisinde her gün farklı farklı ürünlerle indirim kampanyası başlatıyor. Bu kampanyanın yanı sıra, 25 TL ve üzeri alışverişlerde de pek çok ürünü %50 indirimli şekilde satışa çıkartıyor. Bu defa başlatmış oldu 25 TL ve üzeri alışverişlerde indirim kampanyası sayesinde vatandaşlar poşet poşet ihtiyacı olduğu ürünleri alıp çıkabilecek.

12 adet ürün seç al kampanyasıyla indirimli satışta

Her hafta yepyeni ürünlerle başlatılan 25 TL ve üzeri seç al kampanyasında bu defa yok yok! Vatandaşlar uygun fiyatlarla market alışverişi yapmak istiyorlarsa, 12 farklı ürünü %50 indirimli şekilde satın alabilecekler. Ketçap – mayonez, atıştırmalıklar, çamaşır yumuşatıcısı, fındık kreması gibi ürünler kampanyaya dahil olanlar arasında. Money kart ile yapılacak olan alışverişlerde geçerli olacak bu kampanya her 25 TL ve üzeri alışverişlerde faydalanabilecek.

25 TL ödeyen kalan ürünleri %50 indirimli alacak! O market gaza bastı

Migros market seç al kampanyası nerelerde geçerli?

Migros marketler tarafından başlatılan seç al kampanyası Migros marketlerin tüm şubelerinde geçerli. Buna ek olarak online marketler üzerinde de bu kampanyadan faydalanmak mümkün. Sizlerde hemen 25 TL ve üzeri alışveriş yaparak Money kartınızı kullanarak indirimli pek çok ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz. Hafta boyunca geçerli olacak kampanyadan yararlanmak için tek yapmanız gereken Money kartınızın olması. Money kartı olan vatandaşların tümü diledikleri Migros market kanalından bu indirimden yararlanabilecek.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal