25 Ocak 2021 Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) aracılığıyla 25 Ocak hava tahmin raporunu paylaştı. MGM, Kıyı Ege’den başlayarak Marmara, Ege, Batı Akdeniz’in iç bölgeleri ile Batı Karadeniz’de güneyli taraflardan şiddetli rüzgar öngörülüyor. Bugün hava nasıl olacak?

25.01.2021-09:55 - (Son Güncelleme: 25.01.2021-09:55) 25 Ocak 2021 Hava Durumu

25 Ocak 2021 Pazartesi hava tahminlerine göre: Yurdumuzun kuzey ile batı bölgelerinin parçalı, zaman zaman çok bulutlu, Ege, Marmara, Batı Akdeniz Batı Karadeniz’in batısı ve Çankırı, Ankara, Eskişehir  ve Kastamonu etrafının sağanak, sahil bölgelerinin zaman zaman gök gürültülü sağanak yağışlı, öteki bölgelerin az bulutlu ve açık olması bekleniyor.

Yağışların Kıyı Ege, Çanakkale’nin güney tarafları, Balıkesir’in batı bölgeleri ile Antalya etrafında yerel olarak şiddetli (21-50 kg/m²) olması öngörülüyor.

Rüzgar’ın Marmara, Ege, Batı Akdeniz’in iç tarafları, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz’de şiddetli rüzgar ve fırtına halinde esmesi bekleniyor. İç ve doğu bölgelerde zaman zaman pus ve sis ile beraber, doğusunda zaman zaman şiddetli buzlanma ve don hadiseleri öngörülüyor.

İç Anadolu’nun doğusu ile Doğu Anadolu’da zaman zaman şiddetli buzlanma ve don hadisesi öngörüldüğünden meydana gelebilecek kötü durumlara karşı (ulaşımda aksamalar vb) karşı dikkat edilmelidir.

ÇIĞ UYARISI

Doğu Karadeniz’in iç bölgeleri ve Doğu Anadolu’nun doğu tarafında yüksek kar örtüsünün olduğu dik yokuşlarda çığ oluşma tehlikesi olmasından olabilecek negatif durumlara karşı önlem alınmalıdır.

BAZI İLLERİMİZDE HAVA DURUMU

İSTANBUL

Hava durumu parçalı ve çok bulutlu, yarın sağanak yağışlı 13°C

KOCAELİ

Hava durumu parçalı ve çok bulutlu, yarın sağanak yağışlı 18°C

DENİZLİ 

Hava durumu parçalı ve çok bulutlu, yarın sağanak yağışlı 13°C

ADANA

Hava durumu parçalı ve az bulutlu 15°C

SAMSUN

Hava durumu parçalı ve az bulutlu 14°C

SİVAS

Hava durumu parçalı bulutlu 2°C

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal