25 Nisan - 1 Mayıs 2022 Haftalık burç yorumları - Yeni haftada sizi neler bekliyor?

Vatandaşlarımızın çoğu burç yorumları hakkında haftalık araştırmalarda bulunmaktadır. Peki 25 Nisan 2022 - 1 Mayıs 2022 haftasında bizleri neler beklemektedir? Yeni haftanın genel etkileri nasıl olacak? Merak edilen burç konuları hakkında ki detayları sizler için sayfamızda yer vermiş bulunmaktayız.

25.04.2022-00:19 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-00:19) 25 Nisan - 1 Mayıs 2022 Haftalık burç yorumları - Yeni haftada sizi neler bekliyor?

Vatandaşlarımızın çoğu burç yorumları hakkında haftalık araştırmalarda bulunmaktadır. Pek çok kişide burç konuları hakkında eğitimlere katılarak sertifikalar alıp, sosyal medyada yorumlama yapmaktadır. Herkesin merak etmiş olduğu haftalık burçların detaylarına gelecek olursak, bu haftaki yorumlamaların detaylarını sizler için hazırlamış bulunmaktayız. 

25 Nisan - 1 Mayıs 2022 Haftalık burç yorumları - Yeni haftada sizi neler bekliyor?

25 Nisan - 1 Mayıs 2022 haftasında sizi neler beklemektedir?

25 Nisan 2022 gününde Ay'ın Kova burcundaki hareketlenmeleri ile başlamış  bulunmaktayız. Gün içerisinde Ay, Balık burcunda hareket halinde olacak. Günün en etkili açısı da Merkür ve Neptün ikilisinde gerçekleşmiş olacak. Eğer hayalleriniz varsa bu sıralar harekete geçmek için tam zamanı. Gün içerisinde hisleriniz tam ifade edemeyebilirsiniz. Sosyal hayatınıza ayak uydurmanız çok kolay olacak. 

26 Nisan 2022 gününde ise Ay, Balık burcunda olacak. Tüm gün boyunca duygularınız ile hareket edip, arkadaş çevrenizle birlikte bir çok faaliyette kendinizi bulmak ile birlikte, eğitim, ticaret, hukuk ve yurt dışı düşünceleriyle ilgili harekete geçebilir, plan kurabilirsiniz. Bazı kişiler işe şehir dışına çıkma planlarında bulunabilir.

27 Nisan 2022 gününde Ay, hala Balık burcunda hareketlenmek de. Gece yarısı Ay, Koç burcuna geçmiş olacak. Günün en önemli saatleri ise Merkür ile Jüpiter arasında olacak iyicil açı ile Venüs ve Neptün kavuşumunun vermiş olduğu enerji ile tüm gökyüzü yararlanmış olacak. Gün içerisinde kariyerinize düşkün olacaksınız. İş büyütmek ve yeni projelerde yer almayı düşünüyorsanız mutlaka adım atmayı deneyin.

ASTROLOJİ

28 Nisan 2022 gününde Ay, Koç burcunda yer alacak. Günün en etkili açısı Merkür ve Plüton arasında iyici açıl şeklinde olmuş olacak. Gün içinde eğer kredi veya sigorta gibi konular hakkında karışık fikirler'de iseniz çevrenizden destek alabilirsiniz. Fikir aldığınız kişiler size doğru yönlendirmelerde bulunabilir.

29 Nisan 2022 gününde Ay hala Koç burcunda. İş ile alakalı planlarda bulunabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde plan düzenlemelerinde bulunabilirsiniz. Gün içinde çevrenizdeki kişilerle aktivite'de bulunabilirsiniz. Eğitim ve seyahat hakkındaki konularınız gündeminizde olabilir.

30 Nisan 2022 gününde Ay, Koç burcundaki hareketlerine devam ediyor olacak. Sabah saatlerinde ise Ay, Boğa burcunda yerini alacak. Günün en önemli olayları ise Boğa burcunda olacak olan Güneş Tutulmasında gerçekleşecek. saat 23:28'de gerçekleşecek olan Güneş tutulmasının 10°28' Boğa burcunda olacak. Güneş tutulması sırasında yükselen burç ise Yay burcu. Uranüs, Güneş tutulması sırasında etkisini gösterecek. Hiç beklemediğiniz başlangıçlarla karşı karşıya geleceksiniz. Hayatınız değişebilir. Tutulmanın gerçekleştiği sırasında en etkilenecek olan ülkeler ise, Güney Amerika,Pasifik bölgesinde ve Antarktika şeklinde. Meraklısı olan kişiler için Türkiye'den bu gözlemleme maalesef olmayacak. Su elementi aktif olacak. Tutulmanın etkileri yeryüzüne şu şekilde yansıyacak. Dünyada sokak çatışmaları, protestolar ve gösteriler yer alacak. Ekonomik sorunlar, kıtlık ve yoksulluk dünya genelinde yer almaya başlamış olacak. 

1 Mayıs 2022 gününde Ay, Boğa burcunda hareketlenmelerine aynı şekilde devam etmiş olacak. Gün içerisinde Venüs - Jüpiter kavuşumunun birleşmesiyle Venüs - Plüto açıları gökyüzünde etkisini gösterecek. Gene kariyer planlaması için güzel bir gün olacak. Sosyal faaliyetlerde ve aktiviteler'de yer almak isteyebilirsiniz.

Haftalık burç yorumları nasıldır?

Koç

KOÇ

Pazartesi, salı ve çarşamba günü içerisinde hastane işleriniz için uygun günlerdir. Meditasyon ve şifalanma çalışmalarına başlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma gününde ilişki yaşıyorsanız eğer ön planlarda olmak isteyebilirsiniz. Eğer sahip olduğunuz bir yeteneğiniz bulunuyorsa fark edilmek için toplumda öne çıkmaya çalışabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günlerinde ise maddi ve manevi kazançlar gündemde olacak. Bütçe hesaplamalarında bulunabilirsiniz.

Boğa

Boğa burcu

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri etrafınızdaki kişilere vakit ayırabilirsiniz. İş toplantılarında bulunabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının yapmış olduğu faaliyetlerde yer alabilirsiniz. Perşembe ve cuma günlerinde ise hastane ile ilgili konular gündemde yer alabilir. Psikolojik olarak gergin ruh halinde olabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günlerinde ilişkilerde ön planda olacaksınız. Sahip olduğunuz yeteneklerinizi göstererek insanların içinde dikkat çekmek isteyebilirsiniz.

İkizler

ikizler burcu

Pazartesi, salı ve çarşamba günlerinde iş ve kariyer konularınız gündemde yer alacak. İş görüşmelerine dahil olabilirsiniz. Sözleşmeler yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri çevrenizdeki kişilere vakit ayıracaksınız. İş toplantıları planlayabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının etkinliklerine dahil olabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri hastane konularıyla meşgul olabilirsiniz. Psikolojik olarak kendinizi sinirli hissedeceksiniz. Meditasyon ve şifa çalışmalarında vakit ayırabilirsiniz.

Yengeç

yengeç burcu

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri eğitim, hukuk ve yurt dışı ile bağlantılı konular gündeminizde yer alabilir. Perşembe ve cuma günleri iş ve kariyerinizle alakalı gelişmeler yer alabilir. İş görüşmeleri ile ilgili konularla karşılaşabilirsiniz. Sözleşmeler de bulunabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri çevrenizdekilere vakit ayırabilirsiniz. İş toplantıları yapabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının etkinliklerinde bulunabilirsiniz.

Aslan

aslan burcu

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ödemeler, kredi ve sigorta konuları gündeminizde yer alabilir. Kronik rahatsızlıklarınız da sıkıntılar yaşabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri eğitim, hukuk ve yurt dışı ile bağlantılı konuları ile karşılaşabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri iş ve kariyerinizle ilgili konularda yeni gelişmeler olabilir. İş toplantılarına dahil olabilirsiniz. Sözleşmelere imza atabilirsiniz.

Başak

BAŞAK

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeminizde yer alabilir. Sözleşmeler ve ortaklıklarla ilgili konular hakkında karşılaşmalar yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ödemeler, kredi ve sigorta konuları hakkında gelişmelerde yaşanabilir. Kronik rahatsızlıkları olanlar biraz daha hassas olacaktır. Cumartesi ve pazar günleri eğitim, hukuk ve yurt dışı ile bağlantılı konularında yeni gelişmeler duyabilirsiniz.

Terazi

TERAZİ

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri iş temponuzda artış olabilir. Günlük rutin işlerinizle daha fazla ilgi alaka olmak isteyebilirsiniz. Yanınızda çalışanlar varsa bunlarla ilgili konular gündeminizde olacaktır. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkilerde karşılaşmalar yaşayacaksınız.  Sözleşmeler ve ortaklıklarla ilgili konularda yeni haberler alabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ödemeler, kredi ve sigorta konularında gelişmeler yaşayacaksınız. Kronik rahatsızlıklarınız varsa hassasiyetleriniz oluşabilir.

Akrep

AKREP

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sanatsal etkinliklerde bulunabilirsiniz. Yatırım ve borsa konularında adım atabilirsiniz. Çocuklarınız varsa vakit ayırmak için güzel bir gün olacak. Perşembe ve cuma günleri iş yoğunluğunuz fazlalaşabilir. Günlük rutin işlerinizle fazla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yanınızda çalışanlarınız ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerinize vakit ayırabilirsiniz. Sözleşmeler ve ortaklıklarla ilgili konularda yer alabilirsiniz.

Yay

YAY

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri aile içi ilişkilerinize zaman ayıracaksınız. Evinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili tadilat işleriniz bulunuyorsa vakit ayırmak için tam zamanı. Perşembe ve cuma günleri sanatsal etkinliklerde bulunabilirsiniz. Yatırım ve borsa konuları gündeminizde yer alabilir. Çocuklarınız varsa eğer onlarla ilgili konularda karşı karşıya kalabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri iş temponuzda artış olabilir. Günlük rutin işlerinize daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Yanınızda çalışanlarınız bulunuyorsa bunlarla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir.

Oğlak

OĞLAK

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizdeki kişilerle ilişkilerinizde gelişmeler yaşanabilir. Seyahat konuları gündeminizde yer alabilir. Eğitim, sosyal medya ve iletişim konuları ilginizi çekebilir ve çalışmalara başlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günlerinde aile içi ilişkilerinizde yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Evinizde bir tadilat işiniz bulunuyorsa yapmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sanatsal etkinliklere dahil olabilirsiniz. Yatırım ve borsa konuları ile karşılaşabilirsiniz. Çocuklarınıza daha çok zaman ayırabilirsiniz.

Kova

KOVA BURCU

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri maddi ve manevi değerler gündeminizde yer alacak. Kazancınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yakın çevrenizle hiç beklemediğiniz gelişmeler olacak. Seyahate çıkmak isteyebilirsiniz. Eğitim, sosyal medya ve iletişim konuları hakkında beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bunun üzerine çalışmalarda bulunabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri aile içi konular gündeminizde yer alabilir. Evinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Evinizde bir tadilat varsa, düzenlemelerde bulunabilirsiniz.

Balık

BALIK

Pazartesi, salı ve çarşamba günlerinde ilişki konusunda kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz.Yetenekleriniz varsa kullanmayı düşünüp dikkat çekmeye çalışabilirsiniz. Perşembe ve cuma günlerinde ise maddi ve manevi kazanç konuları gündeminizde yer alabilir. Bütçenizin planlamasını hazırlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizde olan kişilerle ilişkilerinizde yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Seyahate çıkmak isteyebilir ve adım atmayı düşünebilirsiniz. Eğitim, sosyal medya ve iletişim konularında yeni haberlerle karşılaşabilir, kendinizi bu çalışmalarda bulunabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal