25 Ağustos 2022 Perşembe reyting sonuçları: Dün hangi dizi birinci oldu? En çok ne izlendi?

Dün akşam MasterChef Türkiye, Aşk-ı Memnu, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Duy Beni gibi dikkat çekici yapımlar ekranlarda yerini aldı. İzleyenler ise dün akşam en çok hangi yapımın izlendiğini merak ediyor. Peki Dün hangi dizi birinci oldu? En çok ne izlendi? İşte 25 Ağustos 2022 Perşembe reyting sonuçları...

26.08.2022-13:14 - (Son Güncelleme: 26.08.2022-13:14) 25 Ağustos 2022 Perşembe reyting sonuçları: Dün hangi dizi birinci oldu? En çok ne izlendi?

25 Ağustos 2022 Perşembe reyting sonuçları günün en çok araştırılan konularının ilk sıralarında kendisine yer buldu. Dün akşam  MasterChef Türkiye, Aşk-ı Memnu, Gelsin Hayat Bildiği Gibi, Duy Beni gibi dikkat çekici yapımlardan hangilerinin reytin sonuçlarına göre zirvede yer aldığı sorusunun cevabını öğrenmek isteyenler konu hakkında internet üzerinden araştırmalarına devam ediyor. Peki  Dün hangi dizi birinci oldu? En çok ne izlendi?

En çok ne izlendi?

25 Ağustos 2022 Perşembe reyting sonuçlarına göre Total ve AB listesinde en çok izlenen yapımların listesi belli oldu.

reyting sonuçları

Total'de birinci sırada Gelsin Hayat Bildiği Gibi, ikinci sırada MasterChef Türkiye, üçüncü sırada Duy Beni yer aldı.

AB'de ise birinci sırada Masterchef Türkiye, ikinci sırada Gelsin Hayat Bildiği Gibi, üçüncü sırada Aşkı Memnu yer aldı.

20+ABC1 izleyici grubunda ise birinci sırada Masterchef Türkiye, ikinci sırada Gelsin Hayat Bildiği Gibi, üçüncü sırada FOX Ana Haber yer aldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal