24 Şubat Dolar - Euro Kurunda Son Durum

Dolar - euro kaç lira? 24 Şubat 2021 dolar ve euro kurunda son durum ne? Bankalar arası piyasalarda döviz kurlarında son durum nedir? Euro kaç lira? Dolar kaç lira? 24 Şubat döviz kurlarında son durum.

24.02.2021-09:41 - (Son Güncelleme: 24.02.2021-09:41) 24 Şubat Dolar - Euro Kurunda Son Durum

Dolar kuru, dün 7,08 lira düzeyinde açılış yaptı.

Haftanın başında 8,60 TL'nin üzerine çıkan euro, bugün 8,60-8,63 bandında hareket ediyor.

MERKEZ'DEN YENİ HAMLE

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, zorunlu karşılık miktarlarını Türk Lirası (TL) yükümlülükler için yükseltti. Yenilik yapılan bildiri Resmi Gazete'de yayımlandı.

FED BAŞKANI'NDAN UYARI!

ABD Merkez Bankası (FED) Başkanı Jerome Powell, geçen gün ABD Kongresi'nde 2 gün sürecek yarıyıllık Para Politikası Raporu ile ilgili sunum yaptı.

Powell, ekonominin iş imkanı ile enflasyon hedeflerinden oldukça uzak olduğunu ifade ederek, kritik bir ilerlemenin elde edilmesinin biraz vakit alabileceğini belirtti.

Powell, bankanın hedeflerine ilişkin ilerlemesi ile ilgili tahminler ve tahvil alım hızındaki herhangi bir farklılıktan önce açık bir irtibat kuracaklarını ifade ederek, "Ekonomiyi desteklemek ve bu zor dönemde toparlanmanın mümkün olduğunca sağlam olmasını sağlamak için tüm araçlarımızı kullanmaya kararlıyız." diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal