23 Nisan Cumartesi reyting sonuçları açıklandı mı? Hangi dizi reyting birincisi oldu?

23 Nisan Cumartesi gününe ait reyting sonuçları medya gündeminin en üst sıralarında yer alıyor. Dün akşam yeni bölümleri ile ekranlara gelen yapımların ne kadar reyting aldığı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, 23 Nisan Cumartesi reyting sonuçları açıklandı mı? Hangi dizi reyting birincisi oldu?

24.04.2022-13:00 - (Son Güncelleme: 24.04.2022-13:00) 23 Nisan Cumartesi reyting sonuçları açıklandı mı? Hangi dizi reyting birincisi oldu?

TV ekranlarına gelen yeni yapımlar ile birlikte mevcut programların yeni bölümleri medya gündemi tarafından yakından takip ediliyor. Son dönemlerde reyting sıralamasına giriş yapan yapımlarla birlikte mevcut yapımların rekabetleri giderek artarken izleyiciler hangi dizinin ne kadar reyting aldığını merak ediyor.

23 Nisan Cumartesi akşamı ekranlara gelem TRT 1'in Gönül Dağı ve ATV'nin Kardeşlerim isimli dizilerin rayting sıralamasında kaçıncı oldukları da dizinin müdavimleri tarafında araştırılmaya başlandı. Bu güne kadar izlenme rekorları kıran iki diziden hangisinin reyting birinci olarak çıktığı merak konusu oldu.

23 Nisan Cumartesi reyting sonuçları açıklandı mı

TV kanallarının yayın akışlarında 23 Nisan akşamı ATV'de Kardeşlerim isimli dizi ekranlara gelirken, Kanal D ekranlarında Şarkılar Bizi Söyler isimli eğlence programı vardı. Star TV ekranlarında Kurye, Show TV ekranlarında ise Güldür Güldür Show yayınlandı. Fox TV ekranlarında Perşembe günü yeni bölümü yayınlanan Mahkum isimli dizinin tekrarı yer alırken TRT 1 ekranlarında Gönül Dağı isimli dizi yayınlandı. TV8 ekranlarında ise herkesin merakla takip ettiği Survivor All Star yarışması izleyicilerle buluştu.

23 Nisan Cumartesi reyting sonuçları açıklandı mı?

Hergün yayınlanan dizi, film, yarışma ve haber programlarının izlenme oranları ise AB ve 20+ABC1 şeklinde ölçülen reyting sonuçları kapsamında sıralanıyorlar. 23 Nisan 2022 Cumartesi gününde yayınlanan dizi ve programların ise izlenme sonuçlarını içeren reyting rakamları belli oldu. Total izleyiciler grubu içinde TRT 1 ekranlarının dizisi Gönül Dağı birinci olurken, ikinci sırada ATV'nin dizisi Kardeşlerim oldu. Listenin üçüncü sırasında ise TV8'in yarışma programı Survivor All Star yer aldı.

AB Grubundaysa birincilik yine Gönül Dağı'nın olurken, ikinci sırada Survivor All Star yer aldı. Listenin üçüncü sırada Gönül Dağı'nın özet bölümünün olduğu görüldü.

23 Nisan Cumartesi reyting sonuçları açıklandı mı

23 Nisan Cumartesi reyting sonuçları açıklandı mı

23 Nisan Cumartesi reyting sonuçları açıklandı mı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal