23 - 29 haftası burç yorumları: Haftalık burç yorumları

Astroloji birçok kişinin ilgisini çeken bir konudur. Gökyüzünde yer alan on iki takımyıldızına göre herkesin bir burcu vardır. Doğduğumuz aya göre de burçlarımız belirlenir. Burçlar kişinin özelliklerini, karakterini yansıtan birer etkendir. Doğduğumuz ay, gün, yıl, saat burcumuzu ifade eder. İşte 23 - 29 Mayıs haftası burç yorumları…

21.05.2022-15:32 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-15:32) 23 - 29 haftası burç yorumları: Haftalık burç yorumları

Astrolojide yer alan 12 burç Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık’ı bu hafta nelerin beklediği merak ediliyor. Tutulma ile birlikte biraz zorlanan burçlar toparlanma aşamasına geçiyor. Enerjiniz yükselirken hayatınızda olumlu gelişmelerde sizi bulacak. Güzel bir hafta yaşayacak olan tüm burçlarda inişler ve çıkışlarda olabilir. İşte 23 - 29 Mayıs haftası burç yorumları…

23 - 29 Mayıs haftası burç yorumları

Koç Burcu

Koç Burcu

Stresiz bir hafta geçirmeniz sizin için çok önemlidir. Stres ve tartışmalar sağlığınızda olumsuz etkiler yaşamanıza neden olabilir. Aşk hayatınızla iniş ve çıkışların olduğu bir hafta olurken yanlış anlaşılmalarda yaşanabilir. İlişkiniz üzerine yoğunlaşmanız sorunları çözmenize neden olacak. Partnerinizin sağlığına da dikkat etmenizde fayda var. Para açısından oldukça verimli bir hafta yaşayacaksınız. Bir seyahat söz konusu olabilir ancak bütçenizde açılmamanızda fayda var. Aile büyükleriniz bu hafta biraz fazla harcama yapmanıza neden olabilir. Geçmişten kurtulup geleceğe atılmanız gereken bir haftadasınız.

Boğa Burcu

Boğa Burcu

Ortaklık içerisinde olduğunuz bir işiniz varsa yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yaşadıklarınızı tek başına üstlenmeye çalışmayın ve güvendiklerinizden fikir alın. Bekar Boğalar evlilik yolunda yeni adımlar atabilir. İlişkilerinizde de önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Romantik bir hafta sizinle olacak. Maddi açıdan olumlu bir süreç içerisinde olacaksınız anca harcamalarınızda açılmayın. Kariyerinizde yaşadığınız zorluklarda yavaş yavaş ortadan kalkıyor. Kararlarınız çevrenizden destek görecektir.

İkizler Burcu

İkizler Burcu

Ufukta yeni bir aşk görünen İkizler için mutluluk dolu bir hafta olacak. Çok sıkı çalışmanız sağlığınızı da etkileyecektir. Beslenmeye dikkat etmeniz ve yeterince uyumanız sizin için oldukça önemli. Güven sorununuz çalışmalarınızı biraz yavaşlatacaktır. Maddi açıdan ilerleme kaydedeceğiniz bir hafta olacak. Öğrenci olan kişiler bazı durumlarda tereddüt yaşayabilir ancak bu durum çok uzun sürmeyecektir. Bu süreçte iyi beslenmeniz ve egzersiz yapmanız ağrılarınızın geçmesini sağlayacaktır.

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

Maneviyat açısında güçlü olduğunuz bu hafta, sizi olumsuz etkileyen duygulardan uzak durmanızda fayda var. Sınırlarınızı belirleme konusunda daha dikkatli davranmalısınız. Pratik bir düşünce yapısında olmanız bu hafta oldukça önemlidir. Romantik ortamlara da ilgi duyacağınız bir süreç olacak. Borç konusunda dikkatli olmanız gerekiyor. İi ortamınızda da sohbetlerinizi arttırın.

Aslan Burcu

Aslan Burcu

Bekar Aslanlar için ufukta yeni aşklar görünüyor. Egonuzu ön plana koymadığınız sürece güzel bir ilişkiniz olacaktır. Seyahat planlarınızı bir süre erteleyerek dinlenmeye geçmelisiniz. Maddi açıdan olumlu bir hafta olacak. Çevrenizden gelen tavsiyeleri dinlemenizde fayda var. BU hafta güzel ödüllerde elde edebilirsiniz. Yeni bir iş başlangıcı yaparak güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Okuyan kişiler ise notlarında iyi sonuçlar alacaktır.

Başak Burcu

Başak Burcu

Çok tutkulu bir hafta sizi bekliyor. Bekar olanlarınız yeni bir aşk ile karşılaşacaktır. Daha samimi olmanız ve yapılanları görmezlikten gelmemeniz gereken bir haftadasınız. Negatif düşüncelerden uzaklaşın ve sağlığınıza da dikkat edin. Özellikle yoga ve egzersiz yapmak sizi olumsuzluklardan kurtaracaktır. Hedeflerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız olacak. Önemli kararlar almaktan da bu hafta kaçınmalısınız. Maddi açıdan eliniz bollaşacak yeni fırsatlar karşınıza çıkacak. Biraz para harcamanızın kimseye zararı olmaz. Sabırlı olmanız gereken bir haftaya giriş yapacaksınız.

Terazi Burcu

Terazi Burcu

Kariyerinizde yeni gelişmeler olacak. Size iyi gelecek seyahatler de olabilir. Planlarınızı önceden yapmanız sizi stresten uzaklaştıracaktır. Aşk yolculuğu, geçmişteki hatalar, ego dalgaları veya suçlamalar nedeniyle biraz zor olabilir. Aileniz ile anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Evliliğinizde biraz sizin sakinliğinize bağlı olacak. Sizi olumsuz etkileyecek tartışmalardan kaçının. Notlarınızı yükseltmek için geçmiş performanslarınızı unutmanız ve üretiminize odaklanmanız önerilir. Bu hafta sabır sizin mottonuz olacak.

Akrep Burcu

Akrep Burcu 

Sizin için değerli olan kişilerle ilişkilerinizi güçlendirmeniz gereken bir hafta olacak. Hızlı düşünme ve bilgileri analiz etme yeteneğiniz size olumlu şeyler kattığını daha iyi anlayacaksınız. Gergin ve odaklanmış olmanız size stres yaratabilir. Belirlediğiniz planları sırası ile yapmanız performansınızı arttıracaktır. Sağlığınız açısından uykunuza ve spor düzeninize önem vermeniz oldukça önemlidir. Sevdikleriniz ile vakit geçirmeniz sizi mutlu edecek. Hafta sonu boyunca sosyal olarak meşgul olabilirsiniz.

Yay Burcu

Yay Burcu

Bilgi birikiminizin artacağı bir hafta olacak. Öğreneceğiniz her yeni bilgi sizi daha hevesli bir hale getirecek. Bilgi ve yaklaşımınız bu hafta sizi güzel yerlere taşıyacaktır. Bilgi ve yaklaşım birlikte büyümeye yardımcı olur. Kafanızdaki düğümlerde tek tek çözülecektir. İlişkinizde güzel gelişmeler yaşayacak ve romantizm dolu bir hafta geçireceksiniz. Düzenli olarak beslenmeniz ve spor yapmanız sizi daha iyi hissettirecektir. Sağlınız iş verimliliğinizi de artıracaktır.

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

Sürekli bir şeyler okuyarak geçireceğiniz bir hafta olacak. Zihninizi okuyarak boşaltmak istiyorsunuz. Yalnız okuma hevesiniz kilo problemlerine neden olabilir. Spor ve egzersiz yapmayı ihmal etmemelisiniz. Aşk hayatınızda önemli gelişmeler yaşarken birbirinize daha da bağlanma yaşayabilirsiniz. Bu hafta aldığınız bazı kararlardan memnun olacaksınız. Çocuklarınızla ilgili de yeni adımlar atabilirsiniz. Maddi açıdan biraz daha rahat bir hafta geçireceksiniz.

Kova Burcu

Kova Burcu

Aşk dolu bir haftaya giriyorsunuz. Sevgilinize güzel sözler söylemeniz hem onu hem de sizi mutlu edecektir. Düzenli diyet ve egzersiz rutininizin olması sizi daha enerjik bir hale getirecektir. İş hayatınızda da verimliliği yakalayacaksınız. Daha enerjik ve zinde bir hafta sizi bekliyor. Bu hafta, çalışmanızın bir sonucu olarak size inanılmaz faydalar sağlayabilir. Finansal açıdan rahatlama yaşayacaksınız. Empati yeteneğinizde çevredeki sorunları çözmenizi sağlayacak. Olumlu bakış açınız başarınıza yardımcı olacaktır. Çok fazla özgüvene ihtiyacınız olacak.

Balık Burcu

Balık Burcu

Biraz yorgun olsanız da eski gücünüzü toplamaya çok az kaldı. Başarı ve mutluluğu yakalayacağınız bir süreç içerisine gireceksiniz. Dikkatinizi birden fazla konu yerine tek bir konuya odaklamanız sizi rahatlatacak. Yaşamınızı zorlu bir süreç içerisine sokmanız sizi ve partnerinizi birlikte kaliteli zaman geçirmekten mahrum bırakır. Bekar olan Balıklar ise şu an ilişkiden oldukça uzak. Ancak zamanı gelince sizde aşkın en güzelini bulacaksınız. Kilonuz için endişe duyduğunuz bu günlerde spora başlamanız iyi olacaktır. Egzersiz ve meditasyon, sağlıklı bir beden ve zihin korumanıza yardımcı olacaktır.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal