22 Ocak Gelinim Mutfakta Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Kanal D'nin severek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta bir haftanın daha sonuna geldi. 22 Ocak Cuma günü Gelinim Mutfakta programının birincisi ve yarışmaya veda eden ismi açıklandı. 22 Ocak Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

22.01.2021-17:20 - (Son Güncelleme: 22.01.2021-17:20) 22 Ocak Gelinim Mutfakta Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Gelinim Mutfakta 3.sezonunda Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlara geliyor. Gelinim Mutfakta, hafta içi her gün Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. 22 Ocak Cuma günü kimin kazandığı ve sonuncusu belli olurken, veda eden isim yarışmacıları gözyaşlarına boğdu. 22 Ocak Cuma Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 

GELİNİM MUTFAKTA 21 OCAK PERŞEMBE PUAN TABLOSU

Gelinim Mutfakta yarışmasında hafta içi her gün gelinler yemek yapıyor. Tadım aşamasında kayınvalideler de puanlama yaparak günün birincisini belirliyor. En yüksek puanı alarak günün birincisi olan yarışmacı aynı zamanda bir çeyrek altının sahibi oluyor ve haftanın finali içinde avantajlı duruma geçiyor. Gelinim mutfakta yarışmasının dün ekranlara gelen bölümünde çeyrek altının sahibi günün en yüksek puanını alan Zeynep oldu. Yarışmanın iddialı isimlerinden Gizem en düşük puanı alarak günün sonuncusu oldu. 

Gelinim Mutfakta 22 Ocak Cuma Günü Puan Tablosu

Zeynep: 20 puan

Aysun: 12 puan

Gizem: 9 puan

Sibel: 16 puan

Gelinim Mutfakta 22 Ocak Toplam Puan Tablosu

Zeynep: 73 Puan

Aysun: 63 puan

Gizem: 62 Puan

Sibel: 56 Puan

22 OCAK GELİNİM MUTFAKTA BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Sevilen yarışma Gelinim Mutfakta'nın 22 Ocak Cuma günü günün birincisi olan ve bilezikleri alan gelini Zeynep Kalyon Gökçe oldu. 

22 OCAK GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Bir haftanın daha sonuna gelen Gelinim Mutfakta programının kazanan ve elenen isimi belli oldu. Yarışmada bu hafta en düşük puanı 68 puanla Gizem aldı. Gizem yarışmaya veda eden isim oldu. 89 puanla haftanın birincisi Zeynep oldu. 79 puan ile Aysun ikinci oldu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal