21 Bin Türk Umreden Dönüyor! Coronavirüs İçin Hangi Önlemler Alındı?

Coronavirüs ile son dakika haberleri art arda gelmeyi sürdürürken, Türkiye salgından uzak kalmak için tedbirlerin seviyesini giderek çoğaltıyor. Yurt dışına zaruri olmadıkça çıkılmaması gerektiği belirtiken, yurt dışından pek çok giriş durduruldu. Fakatk yarın 21 bin kişi Umre ziyaretinden dönecek.

14.03.2020-15:58 - (Son Güncelleme: 14.03.2020-16:30) 21 Bin Türk Umreden Dönüyor! Coronavirüs İçin Hangi Önlemler Alındı?
Coronavirüs ile son dakika haberleri art arda gelmeyi sürdürürken, Türkiye salgından uzak kalmak için tedbirlerin seviyesini giderek çoğaltıyor. Yurt dışına zaruri olmadıkça çıkılmaması gerektiği belirtiken, yurt dışından pek çok giriş durduruldu. Fakatk yarın 21 bin kişi Umre ziyaretinden dönecek. Sağlık Bakanlığı bu hususda da faaliyetlerine hız verdi. 21 bin Umre ziyaretçisi için alınacak tebirler...

Çin'in Vuhan şehrinde ortaya çıkan ve bütün dünyayı etkisi altına alan coronavirüse karşı Türkiye ciddi tedbirlerle şimdiye kadar korunmayı başardı. Ülkede ölümlü vaka ile karşılaşılmazken, belirlenen vaka sayısı birbiri ile ilgili 5 kişi olarak duyuruldu. Olağanüstü toplantılar ve Bilim Kurulu'nun çalışmalarıylaher geçen dakika yeni bir tedbir kararı alınırken, yurt dışından dönenlere 14 gün karantina uyarısı yapılıyor. Pek çok ülke ve uçuşlar durdurulurken, yarın umreden 21 bin kişi Türkiye'ye geri dönecek. Umre ziyaretçileri için tedbirler alınmayı sürdürüyor. Alınacak önlemler...

CORONAVİRÜS BELİRTİSİ OLANLAR GELECEK Mİ?

Paylaşılan habere göre;

Umrede olan vatandaşlarımız için sağlık çalışanının olduğu boş uçaklar gönderilecek. Orada kontrolleri olacak. Ateş vs. benzeri belirtileri olanlar uçakta ayrı bölüme alınacak.
Yolculuk süresince ateş kontrolleri devam edecek. Hastalık belirtisi olan yolcular havaalanından sağlık kurumlarına götürülecek. Herhangi bir belirti göstermeyenlere 14 gün boyunca evden çıkmamaları, ziyaretçi kabul etmemeleri açıklanarak broşürler verilecek ve iletişim bilgileri alınacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal