2022 Yılı LGS sınav görevli ücretleri ne kadar? LGS'de görev alacak öğretmenler ne kadar ücret alabilecek? LGS Sınav görevli ücretleri 2022

5 Haziranda gerçekleşecek olan LGS sınavında, görev alma ekranına girişler açıldı. Sınav zamanı gözetmen olarak yada farklı görevlerde yer almak isteyen öğretmenler, bugün itibariyle başvurularını sistem üzerinden oluşturabilecekler. Peki, 2022 Yılı LGS sınav görevli ücretleri ne kadar olacak? İşte merakla araştırılan haberimizin detayları sayfamızda yer almaktadır.

10.05.2022-00:56 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-00:56) 2022 Yılı LGS sınav görevli ücretleri ne kadar? LGS'de görev alacak öğretmenler ne kadar ücret alabilecek? LGS Sınav görevli ücretleri 2022

5 Haziranda gerçekleşecek olan LGS sınavında, görev alma ekranına girişler açıldı. Sınav zamanı gözetmen olarak yada farklı görevlerde yer almak isteyen öğretmenler, bugün itibariyle başvurularını sistem üzerinden oluşturabilecekler. 

LGS ÜCRET

2022 Yılı LGS sınav görevli ücretleri ne kadar olacak?

LGS görev sisteminin açılmasının ardından, görevde bulunmak isteyen öğretmenler sistemi şimdiden merak etmiş durumda. Görev talebinde bulunacak olan öğretmenler, İnternet üzerinden görev ücretlerinin ne kadar yatırılacağını araştırmaya başladı. LGS başvuru ekranının sayesinde, sınav gününde başvuruda bulunan öğretmenlerin hangi görevde oldukları salonda belirlenecek.

5 Haziranda gerçekleşecek olan LGS sınavının, görevli başvuruları MEBBİS üzerinden yapılacak. Ücretler, almış olduğu görevin türüne göre değişiklik gösterecek. LGS sınavında görev yapmak isteyen öğretmenler, 20 Mayıs tarihine kadar, MEBBİS sistemi üzerinden başvuruda bulunmaları gerekiyor. 

Herkesin bir diğer merak etmiş olduğu konuda, yapılacak olan görevlerin ne kadar ücret olacağı. 

Salon Başkanı olarak görev yapacak olan kişi,  327,26 TL alacak.

Gözetmen görevinde yer alacak olan kişi,  317,34 TL alacak.

Yedek Gözetmen olarak görevde olacak olan kişi, 238,01 TL almış olacak.

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal