2022 Umreye gitmek ne kadar, kaç TL? Umre ziyareti fiyatı

Kutsal topraklara giderek hac ziyaretini gerçekleştirmek isteyenler 2022 umre masraflarını sorgularken fiyatların belli olup olmadığını da araştırıyorlar. Peki, Umre ziyareti fiyatı belli oldu mu? Umre'ye gitmek ne kadar, kaç TL?

16.04.2022-13:04 - (Son Güncelleme: 16.04.2022-13:04) 2022 Umreye gitmek ne kadar, kaç TL? Umre ziyareti fiyatı

Koronavirüs salgını nedeniyle 2 yıldır kutsal toprakları ziyaret edemeyen müslümanlar bu yıl haz ziyaretlerini yerine getirebilmek için gün sayıyorlar.

Suudi Arabistan hükümeti tarafından yapılan hac ziyareti açıklamasında Türkiye'den de hac ve umre ziyaret taleplerini kabul edileceği bildirilirken milyonlarca vatandaş aldıkları bu haber karşısında büyük sevinç yaşadı. Konuyla ilgili bir duyuru yapan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ise Ramazan ayından sonra umre ziyareti gerçekleştirmek isteyen vatandaşların gerekli hazırlıklarını yapmalarını istedi.

2022 Umre'ye gitmek ne kadar

Umre ziyareti yapma hayali kuran binlerce müslüman, umre masraflarını da merak etmeye başladı. Gidiş geliş maliyet durumlarını hesaplamak isteyen hacı adayları 2022 yılı umre ziyaret masrafları ne kadar şeklindeki sorularına yanıt aramaya başladı.

2022 Umre'ye gitmek ne kadar, kaç TL?

2020 yılı için açıklanan umre ücretinin yaklaşık olarak 4-6 bin Suudi Arabistan Riyali (SAR) olduğu belirtildi. 1 SAR ortalama 4 Türk Lirası değerinde.

2022 yılında yapılacak olan umre ziyaretleri için fiyatların henüz belirlenmediği öğrenildi. Umre fiyatı ile ilgili yapılan açıklamalardan kısa süre sonra masraflar ile ilgili bilgiler haberimizin detayında yayınlanacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal