2022 TÜİK enflasyon oranları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? TÜİK Ağustos enflasyon rakamları ne olacak?

Türkiye’de ekonominin geldiği boyutu işaret eden TÜİK enflasyon rakamlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Peki 2022 TÜİK enflasyon oranları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? TÜİK Ağustos enflasyon rakamları ne olacak? İşte konu hakkında merak edilenler...

02.09.2022-13:48 - (Son Güncelleme: 02.09.2022-13:48)

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK), Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) ile Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) rakamlarını ne zaman duyuracağı sorusu, ekonomi dünyasının gündeminin zirvesinde bulunuyor. Eylül ayının ilk günlerinde duyurulması beklenen TÜİK Ağustos ayı enflasyon rakamları hakkında detaylı bilgilere ulaşmak isteyenler araştırmalarına arama motorları üzerinden devam ediyor. Peki 2022 TÜİK enflasyon oranları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? TÜİK Ağustos enflasyon rakamları ne olacak?

2022 TÜİK enflasyon oranları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

TÜİK Ağustos enflasyon oranları için yapılan geri sayım sürüyor. Her ayın başında açıklanan enflasyon rakamları hakkında milyonlarca vatandaşın aklında ‘’2022 TÜİK enflasyon oranları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? TÜİK Ağustos enflasyon rakamları ne olacak?’’ gibi sorular yer alıyor.

TÜİK enflasyon oranı

Alınan son bilgilere göre TÜİK Ağustos ayı enflasyon rakamları 5 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 10.00’da açıklanacak. 

TÜİK’e göre geçtiğimiz ay yıllık enflasyon yüzde 80’e dayanmıştı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal