2022 Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak, uzadı mı? Bayram tatili uzayacak mı?

Ramazan Bayramı’nın başlamasına 2 gün kaldı. Vatandaşlar ise konu hakkında 2022 Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak, uzadı mı? Bayram tatili uzayacak mı? sorularını soruyor. Konu hakkındaki son gelişmeler haberimizde...

30.04.2022-09:11 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-09:11) 2022 Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak, uzadı mı? Bayram tatili uzayacak mı?

Ramazan Bayramı’nın gerçekleşmesine 2 gün kala bayram tatilinin kaç gün olacağı, uzayıp uzamayacağı gibi sorular gündemi meşgul ediyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise yaklaşık 1,5 saat süren Kabine Toplantısı sonrasında konu hakkında önemli açıklamalar yaptı. 2022 Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak, uzadı mı? Bayram tatili uzayacak mı? sorularını merak eden vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapacağı açıklamalara kilitlendi.

2022 Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak, uzadı mı?

2022 Ramazan Bayramı 2 Mayıs Pazartesi günü başlayacak ve 4 Mayıs Perşembe gününe kadar devam edecek. 1 Mayıs 2022 Pazar günü ise hem İşçi Bayramı hem de Ramazan Bayramı arefesi gerçekleşecek.

Ramazan Bayramı tatili

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı konusunda özellikle öğrenciler ve memurların merak ettiği bayram tatili konusunda herhangi bir açıklama yapmadı. Ekonomi ve koronavirüs salgını konuları hakkında konuşan Erdoğan ‘’Belirsizliğin yol açtığı tereddütler ortadan kalktıkça hem içeride hem dışarıda ürün arzının yeniden dengeye oturacağını, fiyatlardaki balonun söneceğini ümit ediyoruz. Bu düzelme yaşanana kadar vatandaşlarımıza her türlü desteği sağlamayı sürdüreceğiz. Gelir artışına yönelik tedbirler yanında gereksiz paniklerin önüne geçecek, piyasayı sakinleştirecek, tamahkârları dizginleyecek düzenlemelere hız vereceğiz. Sabırla, dirayetle, daha sıkı çalışarak bu dönemi geride bırakacak ülkemizi mutlaka 2023 hedeflerine ulaşmasını sağlayacağız. İstihdamla ilgili yeni bir projeyi daha hayata geçirmeye başladık. İşbaşı eğitim programı kapsamında mevcut çalışanlarının üzerine ilave istihdam taahhüt eden firmaların işe alacakları her işçinin 3 veya 6 ay boyunca tüm ücretleriyle sosyal destek primlerini Çalışma Bakanlığımız karşılayacak. İşe giren her bireye 1 veya 2 yıllık istihdam garantisi oluşturmuş olacağız. İşverenlerimizi yeni programımızdan istifade etmeye çağırıyorum." ifadelerine yer verdi.

2022 Ramazan Bayramı tatili 30 Nisan 2022 Cumartesi ile 4 Mayıs 2022 Çarşamba günleri arasında olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal