2022 ÖSYM EKYS sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖSYM tarafından düzenlenen 2022 ÖSYM EKYS sınav etabının sonuçlarının ne zaman açıklanacağı adayların en çok araştırdığı konuların başında yer alırken, ÖSYM'nin resmi internet sitesini sınav sonuçları ile ilgili takip eden adaylar, '2022 ÖSYM EKYS sonuçları ne zaman açıklanacak?' sorusuna yanıt aramaya başladı.

28.03.2022-03:43 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-03:43) 2022 ÖSYM EKYS sonuçları ne zaman açıklanacak?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından düzenlenen 2022 ÖSYM EKYS sınavı tamamlandı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen sınava giren adaylar, sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe odaklandı. 

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren eğitim kurumlarına okul müdürü ve müdür yardımcısının seçilmesi için gerçekleştirilen Yönetici Seçme Sınavı (2022-MEB-EKYS) sonuçları için geri sayım başlatılırken, sınava giren adaylar ÖSYM'nin resmi internet sayfasında yayınlanacak olan duyuruyu sorgulamaya başladı.

2022 ÖSYM EKYS sonuçları ne zaman açıklanacak?

2022 ÖSYM EKYS sonuçları ne zaman açıklanacak?

2022 ÖSYM EKYS sınavıyla ilgili sonuçların ÖSYM’nin resmi internet sayfası üzerinden duyurulacağı bilgisi paylaşılırken, sınava giren adaylara sınav sonuç belgelerinin ayrıca  gönderilmeyeceği bildirildi. Adaylar, sınav sonucuna erişim sağlayabilmek için ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresini açıp, buradan T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak ulaşabilecekler. ÖSYM'nin sınav sonuçlarına ilişkin yayınladığı takvimde ise Yönetici Seçme Sınavı EKYS sonuçlarının 8 Nisan 2022 tarihinde açıklanacağı belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal