2022 Dünya Kupası maçları ne zaman başlıyor? Dünya Kupası maçları nerede oynanacak?

Futbol dünyasının en büyük organizasyonu olan 2022 FIFA Dünya Kupası’nın başlamasına artık 1 yıldan az bir süre kaldı. Futbol severler ise Dünya Kupası hakkında bilgiler öğrenmeye çalışıyor. Peki 2022 Dünya Kupası maçları ne zaman başlıyor? Dünya Kupası maçları nerede oynanacak? Dünya Kupası hakkında merak edilenler haberimizde...

24.03.2022-18:01 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-18:01) 2022 Dünya Kupası maçları ne zaman başlıyor? Dünya Kupası maçları nerede oynanacak?

2022 FIFA Dünya Kupası’na Avrupa’dan katılacak olan son takımlar Play-off maçlarıyla birlikte netlik kazanacak. Grubunu ikinci sırada tamamlayarak Dünya Kupası Play-off karşılaşmalarına katılmaya hak kazanan Türkiye, bugün deplasmanda Portekiz ile mücadele edecek. Portekiz Türkiye maçının da aralarında bulunduğu Play-off etabının sonucunda Dünya Kupası’na katılacak ekipler belirlenecek. Futbol severler ise 2022 FIFA Dünya Kupası hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için arama motorları üzerinden ‘’2022 Dünya Kupası maçları ne zaman başlıyor? Dünya Kupası maçları nerede oynanacak?’’ gibi soruların yanıtlarını araştırmaya yöneldi.

Portekiz Türkiye maçı ne zaman başlayacak?

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-off yarı final karşılaşması olan Portekiz Türkiye mücadelesi bugün TSİ 21.45’te Dragao Stadı’nda oynanacak. Bu zorlu karşılaşma TRT 1’den naklen yayınlanacak. Kritik maçın hakemi ise Almanya Futbol Federasyonu’ndan Daniel Siebert olacak.

Portekiz Türkiye maçı da dahil olmak üzere tüm Play-off karşılaşmalarında VAR sistemi de uygulanacak. Play-off karşılaşmaları tek maç olarak gerçekleşecek.

2022 FIFA Dünya Kupası ne zaman

Portekiz Türkiye maçı muhtemel ilk 11'ler

Portekiz: Rui Patricio, Mendes, Fonte, Danilo, Cedric, Carvalho, Moutinho, Fenandes, Jota, Silva, Ronaldo.

TÜRKİYE: Uğurcan, Serdar, Çağlar, Merih, Zeki, Berkan, Hakan, Orkun, Cengiz, Kerem, Burak.

2022 Dünya Kupası maçları ne zaman başlıyor?

Bu yıl 22. kez düzenlecek olan Dünya Kupası 21 Kasım 2022 Pazartesi günü  Katar’ın başkenti Doha’da başlayacak. Organizasyon 18 Aralık 2022 Pazar günü oynanacak Dünya Kupası finaliyle birlikte sona erecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal