2022 AÖF sınav görevli ücretleri ne zaman yatar? AÖF sınav görevli ücretleri ayın kaçında yatar? AÖF sınav görevli ücretleri ödeme takvimi

Anadolu Üniversitesinde AÖF'de görevli olarak yer alan öğretmenler, İnternet üzerinde AÖF sınav ödemelerinin hangi tarihte yapılacağını merak ederek araştırmaya başlamış durumda. Peki, 2022 AÖF sınav görevli ücretleri hangi tarihte yatacak? İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar sayfamızda yer almaktadır.

25.05.2022-01:45 - (Son Güncelleme: 25.05.2022-01:45) 2022 AÖF sınav görevli ücretleri ne zaman yatar? AÖF sınav görevli ücretleri ayın kaçında yatar? AÖF sınav görevli ücretleri ödeme takvimi

 

Anadolu Üniversitesinde AÖF'de görevli olarak yer alan öğretmenler, İnternet üzerinde AÖF sınav ödemelerinin hangi tarihte yapılacağını merak ederek araştırmaya başlamış durumdalar. Tarih konusunu merak eden öğretmenlerimiz için toplamış olduğumuz tüm bilgileri paylaşmak istedik.

AÖF

2022 AÖF sınav görevli ücretleri hangi tarihte yatacak?

Anadolu Üniversitende AÖF sınavında görevli olarak bulunan öğretmenler, sınav sonrasında görev ödemelerinin hangi tarihlerde yatırılacağını merak etmektedirler. Konu hakkında bir çok araştırmalarda bulunan öğretmenleri sevindirecek haber sonunda paylaşıldı.

AÖF sınavında görevde yer alan öğretmenlerinin ödemeleri Haziran ayı gibi ödenmeye başlayacak. Bu ödeme tarihleri, il ve ilçe şeklinde değişiklik gösterebilmektedir. Bazı bölgelerde daha erkenden ücretler yatarken, bazı il'lerde ise ücretler gecikebilir. 

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal