30.12.2021-17:54 (Son Güncelleme:30.12.2021-17:54)


1

HANDE ERÇEL

HANDE ERÇEL

Sevgilisi Kerem Bürsin’le son olarak yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisiyle bu yıl oyunculuğunda büyük bir ilerleme kaydeden ve hayranlarının beğenisini toplayan Hande Erçel, şüphesiz en iyi çıkış yapan oyuncular arasında hiç düşünmeden yerini alıyor.



2

MELİS SEZEN

MELİS SEZEN

Bu yıla damgasını vuran birkaç diziden yalnızca biri olan Sadakatsiz, ve bu dizide sergilediği performansla isminden çok sık bahsettiren Melis Sezen, rolü canlandırmayıp adeta yaşayan ünlüler arasında yer alıyor. Sezen’in dizideki performansı çok konuşulan oyunculuklar arasında en başta.



3

AHSEN EROĞLU

AHSEN EROĞLU

Menajerimi Ara dizisi ile ekranlara gelen ve hem samimiyeti hem de müthiş oyunculuğuyla göz dolduran Eroğlu, bu yılın en iyi çıkış yapan isimlerinden biri. Başarılı oyuncu, oyunculuğunun yanı sıra doğal güzelliğiyle de gündeme geliyor.



4

FEYYAZ ŞERİFOĞLU

FEYYAZ ŞERİFOĞLU

Camdaki Kız dizisinin başrolü Feyyaz Şerifoğlu’nun reyting rekorları kıran dizide performansıyla etki etmiş olması oldukça memnun. Bu yıla damgasını vuran dizilerden biri olan Camdaki Kız’ın başrolü yine en iyi oyunculuk performansı sergileyen isimler arasında.



5

MERVE DİZDAR

MERVE DİZDAR

Gupse Özay’ın Eltilerin Savaşı filmindeki başarılı oyunculuğundan sonra tanınır hale gelen ve projelerin aranan yüzü olan Dzdar, üstün oyunculuğunu Masumlar Apartmanı’nda konuşturuyor. Başarılı oyuncu hiç şüphesiz bu yılın unutulmazları arasında…



6

ALPEREN DUYMAZ

ALPEREN DUYMAZ

29 yaşındaki başarılı oyuncu yer aldığı her dizide başarılı performans sergilese de, Son Yaz dizisinde alışılmışın dışındaki karakteri ve oyunculuğuyla çıkış yapan oyuncular arasında yer alıyor.



7

HAFSANUR SANCAKTURAN

HAFSANUR SANCAKTURAN

Rol arkadaşı Alperen Duymaz ile birlikte güze bir çift olan Sancakturan, Son Yaz dizisindeki performansıyla en iyi çıkış yapan oyuncular arasında yer almayı hakkediyor.



8

DENİZ CAN AKTAŞ

DENİZ CAN AKTAŞ

Avlu dizisindeki rolü ve Menajerimi Ara dizisindeki unutulmaz canlandırmalarıyla, performansı çok konuşulan bir diğer isim ise Deniz Can Aktaş oluyor. Yakışıklı oyuncu yakaladığı çıkışla ekranların aranan yüzü haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr