27.12.2021-17:24 (Son Güncelleme:30.12.2021-17:23)


1

HADİSE

HADİSE

2021 yılının en çok konuşulan konulardan biri şüphesiz Hadise ve Reza Zarrab olayıydı. Ünlü şarkıcı Hadise’nin sevgilisi Kaan Yıldırım ile dolu dizgin aşk yaşadığı sırada hakkında çıkan ihnaet iddiaları ortalığı kasıp kavurmaya yetmişti. Bu yıla dek adı bu denli bir olaya karışmayan güzel şarkıcı Hadise’nin hakkında çıkan bu iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Günlerce hatta aylarca konuşulan bu olayın ardından ise şarkıcı Hadise’den bir açıklama gelmezken, bu haber Kaan Yıldırım’la olan aşkının bitmesine neden olan en temel iddia olarak tarihe geçti.



2

HANDE ERÇEL VE KEREM BÜRSİN

HANDE ERÇEL VE KEREM BÜRSİN

Bir diğer 2021 yılının en çok konuşulan konusu ise Serenay Sarıkaya ile ayrılan Kerem Bürsin’in rol arkadaşı Hande Erçel’le yeni bir ilişkiye başlamış olmasıydı. İkilinin samimi halleri gözlerden kaçmazken ünlü oyuncular her defasında haklarında çıkan aşk haberlerini yalanladılar. Sıkı bir takipçi gözetiminde olan ikili, sonunda kaçsa da kurtulmayarak objektiflere yansıdı.



3

MEHMET ALİ ERBİL

MEHMET ALİ ERBİL

Bir diğer skandal olay ise Mehmet Ali Erbil’in geçirdiği hastalıkların hemen ardından şarkıcı Ece Ronay’la olan mesajlarının ifşalanmasıydı. Şarkıcı Ronay kendisine atılan taciz içerikli mesajları sosyal medya hesabı üzerinden yayınlayarak başına gelen korkunç olayı herkese duyurdu. Hakkında çıkan bu iddiaları yalanlayan Erbil ise söylemlerinin ardından aksini ispat edemedi.



4

SEDA SAYAN

SEDA SAYAN

Seda Sayan ise arkadaşı Mehmet Ali Erbil’e kızınca ortaya öyle bir bomba attı ki, bu haberi ortaya atmasıyla geri çekmesi çok kısa sürdü. Yıllardır bilinen dobra karakteri ve kadırgalı lakabıyla Seda Sayan, Erbil’in evindeki çalışanına cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Bunun üzerinde magazin gündemi hiç olmadığı kadar karışırken, ikilinin çok geçmeden barışmasıyla da hemen unutuldu. Üzeri kapatılan bu konu ise Sayan’ın bir dahaki sinirlenişine kadar rafa kaldırıldı.



5

SEREN SERENGİL

SEREN SERENGİL

Seren Serengil ise en çok tartışılan ve kendinden bahsettiren diğer bir isim oldu. Magazin programında sunucu olan Serengil, yaptığı tartışma yaratan yorumları bir yana en çok ölümle burun buruna gelmesiyle anıldı. Zayıflama ameliyatı olduktan sonra hızla kilo veren sunucu, hastalığının ne denli vahim bir durumda olduğunu da yorumcusu olduğu programda açıkladı. Gün geçtikçe eriyen ve organları iflas etmek üzere olan ünlü sunucunun hali, sevenlerinin yüreğini parçalamaya yetti.



6

ALİŞAN

ALİŞAN

2021 yılının en üzücü olayları arasında yer alan konu ise şarkıcı Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş’ı koronavirüs sebebiyle kaybetmesi olmuştu. Ünlü şarkıcı yaşadığı acı karşısında aylarca kendine gelememiş ve magazin gündeminden de uzak kalmayı seçmişti.



7

GÜLÇİN ERGÜL

GÜLÇİN ERGÜL

Bu yılın bir diğer en üzücü olayları arasında ise 2021 yılı bitmeden meydana gelen şarkıcı Gülçin ve sevgilisinin geçirdiği trafik kazası oldu. Ünlü şarkıcı bir proje için gittiği Balıkesir istikametinde, sevgilisiyle beraber olduğu aracın tıra çarpması sonucu korkunç bir kaza geçirdi. Ergül arabadan sağ çıkarken, hayat arkadaşı olay yerinde yaşamını yitirdi. Aldığı acı haberle yıkılan şarkıcının zor günleri hala daha devam ediyor.



8

BÜLENT SERTTAŞ

BÜLENT SERTTAŞ

Bu yıl ekranlara yeniden gelen İbo Show’da konuk olan Bülent Serttaş ile oryantal Didem arasındaki gerginlik, televizyon başındaki seyircileri gözünden kaçmadı. Oryantal Didem’in dans ederken arkasında oturan Serttaş’ın bakmamak için direndiği anlar, sosyal medyada çok konuşulan ve trendlere giren olaylar arasında yerini aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr