2021 Bekçilik Sınavı Sonuçları Açıklandı mı?

MEB ve Polis Akademisi internet sitesinde yer alan duyuruya göre 20 Ocak tarihinde gerçekleşen 2020/1. Dönem Mahalle Bekçiliği sınavına katılan adaylar sınav sonuçlarını öğrenebilir.

22.01.2021-11:19 - (Son Güncelleme: 27.08.2021-17:45) 2021 Bekçilik Sınavı Sonuçları Açıklandı mı?

2020/1.Dönem çarşı ve Mahalle Bekçiliği yazılı sınavına katılım sağlayan adaylar bekçilik sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair büyük bir merak duyuyordu. Koronavirüs salgını tedbirleri doğrultusunda hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle ertelenen bekçilik sınavı, 20 Ocak 2021'de saat 14.00'te gerçekleşen bekçilik sınavı sonuçları açıklandı.

BEKÇİLİK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Sınav sonuç bilgileri 15 Şubat 2021 tarihinden itibaren Polis Akademisi, Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitelerinden öğrenilebilir.

BEKÇİLİK SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Polis Akademisi Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

'2020/1.Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Asıl adayların atama için gerekli olan belgelerle birlikte (gerekli belgeler planlama yapılan İl Emniyet Müdürlüğünden temin edilecektir) ilan tarihinden itibaren 15 (onbeş) iş günü içinde planlandığı İl Emniyet Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

Yedek olarak belirlenen adaylara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak belirlenen adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

Yedek olarak belirlenen adaylar planlama yapılması halinde planlandığı ildeki Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından sırası ile çağrılacaktır.'

BEKÇİLİK SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından uygulanan bekçilik yazılı sınavı değerlendirmeleri sonlandı. Sınava ait sonuçlar E-Devlet ekranından sorgulanarak öğrenilebilir. Adaylar bekçilik sonuçlarını öğrenmek için e devlette karşılarına çıkan 'Polis Akademisi Sınav Sonucu Sorgulama' ekranına T.C kimlik numarası ile birlikte şifrelerinin yazılması gerekiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal