04.01.2020-11:45 (Son Güncelleme:25.04.2024-02:23)


1

Şehirde yaşayan insanların toprağa, yeşile yani doğal hayata olan özleminden doğan doğaya dönüş trendi artık düğünlerinde konseptini belirliyor. Organik düğünlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Doğallık sadece düğünlerde değil, gelinlerin özel günlerinde ışıldamasını sağlayan gelinliklerde de kendini gösteriyor.



2

Düğünlerdeki doğaya dönüş trendi ile beraber gelinliklerde de doğal kumaşlar tercih edilmeye başlandı.



3

2020’nin düğünlerinde; kenevir, ipek, organik pamuk, bambu, ipek harmanları ya da vintage kumaşlar kullanılarak üretilebilen organik gelinlikleri bol bol göreceğiz.



4

Düğünlerde ve gelinliklerde görülen bu doğaya dönüş trendi tabi ki ayakkabılara da yansıyor. Gelinler artık daha acısız ve ağrısız bir düğün geçirecek diledikleri gibi dans edebilecekler. Yeni trend ile hem rengarenk hem de kişiye özel gelin ayakkabıları tasarlanıyor.



5

Özellikle tül duvakların tercih edildiği organik gelinlikler de, gelinlerin isteğine göre uzun veya kısa şekilde seçebilmesi mümkün.



6

Bir döneme damgasını vuran yapay gelin çiçekleri de doğaya dönüş trendiyle yerini canlı veya kurutulmuş çiçeklere bıraktı. Bu doğal çiçekler 2020 senesinde gelinlerin vazgeçilmezi olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR