2020 Yılı En Trend Makyaj Malzemeleri

Göz makyaj malzemeleri, kaş kalemi, far bazı, far, eyeliner, maskara, ten makyajı malzemeleri, kapatıcı nedir, fiyatı ne kadar, nasıl kullanılır, nereden satın alınır? Tüm detaylar haberimizde...

13.06.2020-15:15 - (Son Güncelleme: 13.06.2020-15:20) 2020 Yılı En Trend Makyaj Malzemeleri

Göz makyaj malzemeleri, kaş kalemi, far bazı, far, eyeliner, maskara, ten makyajı malzemeleri, kapatıcı nedir, fiyatı ne kadar, nasıl kullanılır, nereden satın alınır? Tüm detaylar haberimizde...

Hepimiz makyajla uzaktan ya da yakından ilgiliyiz ama makyaj malzemelerini ne kadar tanıyoruz? Her gün farkında olmadan kullandığımız makyaj malzemelerinin aslında ne işe yaradığını öğreneceğiz. Makyaja yeni başlayanlar veya uzun süredir makyaj yapanlar, fakat kullandığı malzemelerinin amaçlarını bilmeyenler için bu yazı oldukça yararlı olacak.
Hızlı makyaj yapmak için kullandığınız makyaj malzemelerine hakim olmalısınız.
Göz makyaj malzemeleri
Göz makyajı, makyajın en can alıcı kısımlarından biridir. Göz makyajı gözlerimizi olduğundan büyük gösterebilir veya çekici bakışlara sahip olabiliriz. Göz makyajlarında ürünlerin kullanım sırası makyaj kadar önemlidir. Göz makyajına başlamadan önce malzemelerini iyi öğrenmeli, yakından tanımalısınız Kusursuz gözler için göz şeklini de tanımanız oldukça önemli. Göz şekline göre makyaj uygulamayı öğrendiğinizde, çok daha büyüleyici görünebilirsiniz.
Kaş Kalemi
Göz makyajına başlamadan önce kaşlarınızı şekillendirirseniz makyajı daha rahat yönetebilirsiniz. Kaşlar yüzün çerçevesidir ve kaş aralarındaki boşlukları göz makyajı öncesinde doldurmanız gerekmektedir.
Her sene olduğu gibi bu sene de kalın ve doğal kaş görünümleri oldukça moda. İnce uçlu kaş kalemleri ile kaşların boşlukları doldurarak daha doğal bir görünüm elde ede biliriz. Kaşlarındaki boşlukları doldurduktan sonra, sabitlemek için mutlaka kaş jeli kullanmalısınız.
Far Bazı
Göz makyajının kalıcı ve sabit olması için makyaj dünyası bizleri bu harika ürünleri bizimle tanıştırdı: Far bazı! Bu mükemmel ürün, göz makyajının kalıcılığını ve sabitlenmesini artırıyor, farların rengini belirgin bir hale getiriyor ve göz kapağındaki renk eşitsizliğini de gideriyor. Far bazını uygularken parmaklarınızı kullanmanız daha iyi olacaktır (parmakla makyajı yedirmek daha kolaydır) tercih etmeyenler fırçalar, süngerler vb. ürünlerden de yardım alabilir. Makyajınızı sabitlendikten sonra göz makyajına devam edebilirsiniz.
Far
Far paletleri bizlere büyülü ve rengarenk bir kapı açmaktadır ve far paletleri sayesinde göz makyajında birden çok renk kullanılıp hoş bir ahenk yaratılabilir, özellikle dumanlı göz makyajları yapabilir ve oldukça havalı makyaj görünümleri elde edebilirsiniz.
Eyeliner
Gözleri daha çekik ve etkileyici göstermek için makyaj devlerinden biri de: Eyeliner! Eyeliner çekmek başta oldukça zahmetli ve zor görünse de birkaç alıştırma ve deneme sonrasında öğreneceğiz bir makyaj aracıdır ve bu işte profesyonel olmak oldukça kolay tek yapmanız gereken ilk önce kuyruk kısmından başlamak ve elleri sabit bir şekilde yönlendirmek.
Maskara
Göz makyajının en önemli tamamlayıcılarından biri ise maskara’dır. Maskara kirpikleri kıvırmaya ve hacimle kaldırıp dolgun göstermeye yarayan bir makyaj malzemesidir. Tabii göz kalemlerini de unutmamak gerekir.
Ten Makyajı Malzemeleri
Hepimizin cildinde kusurlar vardır fakat ten makyajını doğru yaparak kusursuz bir görünüm elde edebilirsiniz.
Ten makyajı malzemelerini en doğru sıra ile kullanmak son derece önemlidir. Tek yapmanız gereken cilt tipinizi tanıyıp uygun bir şekilde ürün seçmek.
Kapatıcı
Kapatıcı, en mucizevi makyaj malzemelerindendir. Cilt kusurlarını anında gizleyen ve göz altı morluklarını tamamen kapatan kapatıcılar, fondötenden kullandıktan sonra makyajın en önemli adımlarındandır.
• Bronzer
• BB Krem
• CC krem
• Pudra
• Dudak Makyajı Malzemeleri, Dudak Kalemi,
• Ruj: Likit mat ruj, saten bitişli ruj ve parlak rujlar

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal