200 megapiksel kameralı ilk telefon: Xiaomi Mix Fold 2 ne zaman çıkacak? Xiaomi Mix Fold 2 Türkiye fiyatı açıklandı mı?

İlk olarak Samsung’un başlattığı katlanabilir telefon furyasına Xiaomi de dahil oldu. Şirket en yeni katlanabilir telefon modeli Xiaomi Mix Fold 2’yi yakında tanıtacak. İddialara göre Xiaomi Mix Fold 200 megapiksel kameralı ilk telefon olacak. Peki Xiaomi Mix Fold 2 ne zaman çıkacak? Xiaomi Mix Fold 2 Türkiye fiyatı açıklandı mı? Yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

11.08.2022-12:43 - (Son Güncelleme: 11.08.2022-12:43)

Teknoloji devi Samsung, merakla beklenen Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 modellerini yarın tanıtacak. Katlanabilir telefonlar olan bu iki modelin tanıtımının ardından Xiaomi’nin de bir sonraki gün kendi katlanabilir telefonunu tanıtacağı öğrenildi. Xiaomi Mix Fold 2 adıyla tanıtılması beklenen yeni akıllı telefonun bazı özelliklerinin oldukça dikkat çekici olduğu ifade ediliyor. İddialara göre Xiaomi Mix Fold 200 megapiksel kameralı ilk telefon olacak. Peki Xiaomi Mix Fold 2 ne zaman çıkacak? Xiaomi Mix Fold 2 Türkiye fiyatı açıklandı mı?

Xiaomi Mix Fold 2 ne zaman çıkacak?

Teknoloji haber sitelerinden Ice Universe’ın iddiasına göre Xiaomi, bir süredir gündemi meşgul eden Xiaomi Mix Fold 2 modelini 11 Ağustos 2022 tarihinde yapacağı etkinlikte duyuracak. 

Xiaomi Mix Fold 2

Xiaomi Mix Fold 2 özellikleri neler?

Xiaomi Mix Fold 2 modelinin tanıtımı ve şirketin 2022 yılının 3. çeyreğindeki mali sonuçlarını paylaşacak olan Xiaomi CEO’su Lei Jun’un açıklamalarına göre Xiaomi Mix Fold 2 modeli Snapdragon 8+ Gen 1 işlemci gücünü kullanacak. Telefonun en dikkat çekici özelliği ise tarihteki 200 megapiksel kameraya sahip ilk akıllı telefon olması olacak. 

Xiaomi Mix Fold 2 Türkiye fiyatı açıklandı mı?

Xiaomi Mix Fold 2 akıllı telefonun satış fiyatı yapılacak olan tanıtımdan sonra belli olacak. Cihazın Türkiye fiyatının da önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal