20 Yıl Önceki Cinayet Parmak İziyle Aydınlatıldı

20 yıl önce evinde ölü bulunan gayrimenkul zenginin soruşturma dosyasının yeniden açılmasıyla, katil zanlısı parmak izinden bulunarak tutuklandı.

19.04.2021-15:53 - (Son Güncelleme: 19.04.2021-15:53) 20 Yıl Önceki Cinayet Parmak İziyle Aydınlatıldı

İzmir’in Konak ilçesi Eşrefpaşa semtindeki evinde yalnız yaşayan, Gayrimenkul zengini 70 yaşındaki Mustafa Enver Özmen, 30 Nisan 2001 tarihinde evinde ölü bulundu.

Özmen'den haber alamayan yakınlarının durumu bildirmesi sonrasında eve gelen polis ekipleri, Özmen'in ellerinin, kollarının ve ağzının bağlandığını, sonra da boğularak öldürüldüğünü belirledi.

CİNAYET DOSYASI 20 SONRA TEKRAR ELE ALINDI

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın olayla ilgili açtığı soruşturmada sonuca ulaşılamadı ve olay faili meçhul olarak kaldı.

Soruşturma dosyası 20 yıl sonra yeniden ele alındı.

ZANLI, PARMAK İZİNDEN TESPİT EDİLDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yeniden parmak izi taraması yaptı. Dairenin iç kapılarının birinin kolundaki parmak izinin, bir süre önce sahte para ve dolandırıcılık suçlarına karışan Adem Öngeç'e ait parmak izi ile eşleştiği tespit edildi.

TUTUKLANDI

Polis, Öngeç'i gözaltına aldı; Öngeç, polisteki ifadesinde hakkındaki suçlamaları reddedip, o tarihte mobilyacılık yaptığını ve söz konusu eve teslimat için gitmiş olabileceğini söyledi.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Öngeç, tutuklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal