20 bin TL'ye dayandı: Banka promosyonunda son durum

EYT yasasının Meclis'ten geçmesi sonrasında binlerin gözü banka promosyonlarına yöneldi. Memur ve emeklilere gelen yüzde 30’luk zam oranından sonra emekliler “ Banka promosyonu ne kadar? sorusunu sıklıkla dinlendirmeye başladı.

05.01.2023-12:22 - (Son Güncelleme: 05.01.2023-17:05) 20 bin TL'ye dayandı: Banka promosyonunda son durum

EYT ile beraber bankaların kesenin ağzını açtığını ve promosyonda çıtanın yükseltileceği ifade edildi. Daha önce emeklilerin promosyon olarak en yüksek ücret 7 bin 500 TL aldığını biliniyordu. Şimdi ise bu ücretin 20 bin TL’ye çıkacağı bildirildi.

Şimdi EYT'liler yasanın Meclis'ten geçmesini bekliyor. Bu süreçte bankalar da promosyon için tarifelerini güncellemeye başladı. Son gelen aktarılan bilgilere göre yaklaşık 2,5 milyon EYT'linin emekliler kervanına katılmasıyla beraber bankaların 20 bin TL'ye kadar promosyon vermeye hazırlandığı belirtildi.

Show Haber’de yer alan habere göre mikrofon uzatılan vatandaşlar, en yüksek 7 bin 500 TL promosyon aldıklarını söyledi. Ancak bankaların ağzını açmaya hazırlandığı belirtildi ve promosyona adeta EYT bereketinin gelmek üzere olduğu ifade edildi.

Geçen yaz bankaların promosyon yarışı yaza adeta damgasını vurmuştu. 

Bankaların promosyon yarışı yaza adeta damgasını vurmuştu. Şubat ayında da EYT ile birlikte yaklaşık 2,5 milyon kişinin daha emekli olması bekleniyor. Bu yüzden bankalar kampanyaları için de çalışmalara başladı.

Promosyon 20 bin TL’ye kadar çıkabilir

Mikrofon uzatılan bir vatandaş da öyle yaptığını, yazın değiştirdiğini, sonra yükseltince başka yere geçtiğini belirtti.Yaz döneminde kamu bankaları promosyon savaşının dışında kalmıştı. EYT’nin Meclis’ten geçmesiyle kamu bankalarının da promosyon tarifelerini güncellemeleri bekleniyor.


Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal