20 35 yaş arası olanlara belediye personelliği kapısı aralandı! Lise mezunu olmanız yeterli

En az lise mezunu olan 20 - 35 yaş arası iş arayan vatandaşların yüzlerini güldürecek haber verildi. Çaycuma Belediyesi, belediye kapsamında personel alımı yapacağını duyurdu.

09.04.2024-10:55 - (Son Güncelleme: 09.04.2024-10:55) 20 35 yaş arası olanlara belediye personelliği kapısı aralandı! Lise mezunu olmanız yeterli

Çaycuma Belediyesi’nden iş sahibi olmak isteyen vatandaşlarımıza müjdeli haber verildi! Çaybel için çalışacak yeni ekip arkadaşları aradıklarını dile getiren Çaycuma Belediyesi, 20 - 35 yaş arasında belediye personel alımı yapılacağını duyurdu. Adayların en az lise mezunu olması şartının söz konusu olduğunu dile getiren belediye, başvuruların alınacak olduğu yöntem ve yerin de önem taşıdığını aktardı. İşte Çaycuma Belediyesi personel alımı ile ilgili detaylar... 

Açık pozisyonlar tek tek duyuruldu

Çaycuma Belediyesi’nin hizmet sağladığı Çaybel İmar İnşaat Kültür Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Şimited şirketinde yeni personel alımı yapılacağı paylaşıldı. Garson, büro personeli, su arıza işçisi gibi pek çok yeni personel alımı yapılacağı duyurulan belediyeden; Nasıl ve nereden başvuru yapılacağı detaylı şekilde aktarıldı.

20 35 yaş arası olanlara belediye personelliği kapısı aralandı! Lise mezunu olmanız yeterli

Başvuru süreci nasıl işleyecek?

Belediyenin personel alımı içim başvuruda bulunacak olan adaylar, Çaycuma Belediyesi’nin yeni hizmet binasındaki Çaybel İdari Bürosuna başvurularını iletmeleri gerekiyor. İstenilen belgeleri eksiksiz ve doğru şekilde doldurup, Yeni Mahalle Uğur Mumcu caddesi No: 29 Çaycuma Zonguldak adresine teslim etmeleri şart. Online olarak teslim edilmeye çalışılan başvuruları kabul edilmeyecek olup, belirtilen tarihler arasında iletilmeyen başvurular kabul edilmeyecek. 

Başvuru için hangi belgeler iletilmeli? 

Çaycuma Belediyesine bağlı olan Limited şirkette çalışmak isteyen adayların; nüfus kayıt örneği, kimlik fotokopisi, ikametgah ve sağlık raporu, adli sicil belgesi gibi belgelerini tek bir evrakta düzenleyerek belirtilen zaman dilimi içerisinde ilgili departmana iletmesi gerekiyor. Belgelerinde eksiklik olan adayların başvuruları ise dikkate alınmayacak.

Şirket kapsamında en az 10 garson, 1 adet su arıza işçisi ve 1 adet kadın büro personeli alınacak.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal