20-26 Haziran 2022 haftalık burç yorumları

Astrolojiyi yakından takip eden vatandaşlar günlük, haftalık ve aylık olarak burç yorumlarını takip etmektedir. 12 burcu yakından ilgilendiren enerji değişimleri üzerine neler yaşanacağı ve dikkat edilmesi gereken durumlar belirlendi. 20-26 Haziran 2022 haftalık burç yorumları yapıldı. İşte, on iki burcu yakından ilgilendiren o gelişmeler haberimizde

18.06.2022-19:18 - (Son Güncelleme: 18.06.2022-19:18) 20-26 Haziran 2022 haftalık burç yorumları

Aşk, para, kariyer ve sağlık konuların da burçları neler beklediği merak edilirken bu hafta gerçekleşecek olan Güneş Betelgeuse yıldız kavuşmasının belirtileri burçlar üzerinden gösterilmeye başlayacak. 20-26 Haziran 2022 burç yorumları nelerdir, bu hafta burçları neler bekliyor? İşte 20-26 Haziran burç yorumları hakkında detaylar...

20-26 Haziran 2022 haftalık burç yorumları

Koç burcu

Sezgilerinizin çok yüksel olduğu bir sürece girerken iç sesinizi dinlemenizde de yarar var. Sosyal çevrenizde son günlerde ardı arkası kesilmeyen olaylar yaşanırken ortaya çıkan sırlar ise sizin iş hayatınızda etkili olabileceğe benziyor. Geçtiğimiz günlerde siz ya da aile içerisinden birisi sağlık sorunu yaşadıysa kısa zaman içinde doktora gözükmeniz tavsiye ediliyor.

Boğa burcu

Aşk hayatınızdaki karmaşaların devam etmesiyle birlikte endişeleriniz artsa da bu süre geçici hale gelerek ikili ilişkilerinizde eski düzeninize döneceksiniz. Bu hafta sonu yaşadıklarınızı göz önünde bulundurarak alacağınız kararlar üzerinden iyi düşünmelisiniz. Kontrollü ve tedbirli olarak ilerlemeniz gerekmektedir.

İkizler burcu

İş hayatınızın fazlasıyla yoğun geçeceği ve alımların sıklıkla gerçekleşeceği bu haftada organizasyon davetleri için de vakit ayırmanız gerekecek. Hak ettiğiniz değer yavaş yavaş almaya başlamak sizi havalandırmasın egolarınızı bir kenara bırakarak özverili davranma zamanı geldi.

Yengeç burcu

Güneç bu hafta yengeç burçlarında olurken yolculuklar ile geçirilecek bir süre sizleri bekliyor. İş hayatınız için olumlu geri dönüşlerin alınacağı ve mülakatların sıklıkla yaşanması halinde yeni hayat sizleri bekliyor.

Aslan burcu

Alacaklı olduğunuz davalarınız bulunuyorsa bu hafta sonuçlanabilir. Cuma günü kariyer yolculuğunuzda yeni oluşan fırsatları değerlendirebilirsiniz. Ancak hafta sonu gelişen konu ve koşullar şimdi avantajlı gibi görünse de sonradan size sıkıntı yaratabilir aman dikkat.

Başak burcu

Hane içinde yaşanacak olumlu durumların sizin eski benliğinize dönmenize yardımcı olacaktır. Eşiniz ile ya da partneriniz ile yaşadığınız sorunlar geride bırakılarak yeni kararlar alma zamanı geldi. Kariyerinizde belirlediğiniz hedefler doğrultusunda giderken eşinizden büyük destek göreceğiniz de aşikar.

20-26 Haziran haftalık burç yorumu

Terazi burcu

Geniş aile sorunlarını çözmek için sizin varlığınıza ihtiyaç olabilir bu nedenle ise kardeşiniz ya da yakın akrabanız sizi olaya dahil etmeye hazırlanıyor. Bu durumda ise verilecek kararlar ve yapılacak konuşmaları dikkat ile seçmeniz tavsiye edilmektedir.

Akrep burcu

Bu hafta akrep burçlarına aşk ile geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Bu haftanın şanslı burçlarından olurken alınacak kararlar ve yapılan planlar doğrultusunda yeni döneme merhaba diyorsunuz. Olası tatil planınız bulunuyorsa bunun biraz ertelenmesi söz konusudur.

Yay burcu

Pazar günü özel hayatınız hakkında gelişen konular gündeminizde olabilir ancak eskilerden gelen enerjilerin pek de hayırlı olmadığının altını çizmek istiyorum. Parasal kayıplara ve gizli düşmanlıklara açıksınız aman dikkat. Aile büyüklerinizin beraberliğinize karşı olan tutumları birlikteliğiniz, evliliğinize karşı sıkıntı yaratabilir aman dikkat.

Oğlak burcu

Bu hafta kendinize zaman ayırırken kendi hobilerinizin üzerine gitmeniz tavsiye ediliyor. Yanınızda olmasından mutlu olacağınız kişileri çağırarak kafa dinleme zamanı. Bu hafta oğlak burçları için dinlenme olarak adlandırılabilir.

Kova burcu

Gökyüzünü arkanıza alabilirsiniz. Bir arkadaşınızın size yardımıyla birlikte gelişecek fırsatlara da oldukça açıksınız. Aşk hayatınızda bir döngü kapanacak gibi görünüyor, olası ayrılıklar oluşursa kadersel bağlarınızın devam ettiğini bilin isterim.

Balık burcu

Yorgun enerji ile başladığınız bu hafta sizleri daha güzel haberlerin beklediğine işaret etmektedir. Şansınızın doruklarda olduğu bu hafta özellikle beklettiğiniz olayları eyleme geçirme zamanı. Hafta sonuyla beraber kendi kabuğunuza çekilebilirsiniz. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal