2 Yaşındaki Melek'i Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Van’ın Erciş ilçesinde, evlerinin önünden geçen su kanalının kenarında oynarken kaybolan iki yaşındaki Melek Memiş'i arama faaliyetleri günün ilk ışıklarıyla beraber tekrar başladı.

02.07.2020-10:47 - (Son Güncelleme: 02.07.2020-10:20) 2 Yaşındaki Melek'i Arama Çalışmaları Devam Ediyor

İlçe merkezine neredeyse 5 kilometre mesafedeki Yeşilova Mahallesi'nde yaşayan 8 çocuklu Memiş ailesinin kızları Melek Memiş, geçtiğimiz sabah evden çıkarak, evlerinin önünden geçen su kanalının kenarında oynamaya başladı. Fakat bir müddet sonra küçük Melek, gözden kayboldu. İnşaat işçisi baba Yücel Memiş, yakınlarıyla beraber dere yatağına dökülen kanal etrafında küçük kızını aradı. Aramalar sonuç alamayan Memiş, jandarmadan yardım istedi.

Bölgeye Van Jandarma Sualtı Timleri ile AFAD görevlileri sevk edildi. Komşularının da katılımıyla yapılan aramalarda, Melek Memiş'in terliğinden birisi, kaybolduğu yere yakın bir yerde bulundu. Fakat küçük Melek’i bulamadı. Geçtiğimiz akşam havanın kararmasıyla beraber ekipler, arama faaliyetlerine ara verdi. Melek'in amcası Hüseyin Memiş ve bir takım yakınları da etrafta bütün gece aramaya devam etti.

Jandarma ile AFAD ekipleri, günün ilk ışıklarıyla berabere arama faaliyetlerine tekrar başladı. Bugün yapılan aramalara dalgıç polisler de katılım sağladı.

Kanal kenarında ve suda Melek Memiş’i arama çalışmaları devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal