2 Mart Hava Durumu

Meteoroloji tarafından hava durumu tahminleri açıklandı. Hafta başında düşen hava sıcaklıklarının ardından MGM'den bazı şehirler için kar ve yağmur uyarısı geldi. Güneydoğu Anadolu'da yağmur, diğer bölgelerde karla karışık yağmur hadisesi bekleniyor.

02.03.2021-08:58 - (Son Güncelleme: 02.03.2021-08:58) 2 Mart Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre, kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu Kırklareli, Tekirdağ, Giresun, Kars, Ağrı, Iğdır, Diyarbakır, Batman, Siirt çevreleri, Ankara'nın kuzey ve batısı, Erzurum'un güney kesimlerinin yağışlı diğer yerlerinin az bulutlu geçeceği düşünülüyor. Yağışların kıyılar ve Güneydoğu Anadolu'da yağmur, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

MARMARA

Parçalı, zamanla çok bulutlu, güney ve doğusuyla Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinin yağmurlu, Kırklareli, Bilecik ve Bursa'nın yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve hafif kar yağışlı geçeceği düşünülüyor.

EDİRNE 3°C, 9°C

Parçalı çok bulutlu

İSTANBUL 4°C, 8°C

Parçalı çok bulutlu, yağmurlu

KIRKLARELİ 3°C, 8°C

Parçalı çok bulutlu, yağmurlu gece saatlerinde yüksekleri karla karışık yağmurlu

KOCAELİ 5°C, 9°C

Parçalı çok bulutlu, yağmurlu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal