2. el taşıt alacaklara Bakanlık’tan müjdeli haber verildi! 200.000 TL ödeme imkanı sunulacak

İkinci el taşıt alacak vatandaşlara müjdeli haber bakanlık tarafından verildi. Bakanlık ve Vakıfbank aracılığıyla yeni bir taşıt kredisi planlandı. 48 ay vadeli rahat rahat kredinizi ödeyebileceksiniz.

11.04.2024-14:33 - (Son Güncelleme: 11.04.2024-14:33) 2. el taşıt alacaklara Bakanlık’tan müjdeli haber verildi! 200.000 TL ödeme imkanı sunulacak

Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar, güncel taşıt kredilerini incelemeye devam ediyor. Faiz oranlarının yükselmesinin taşıt kredisine de yakından etki sağlaması, vatandaşların araç alırken tereddüt etmesini de beraberinde getiriyor. Ancak Vakıfbank ve Bakanlık aracılığıyla bu tereddüdü geri planda bırakacak harika bir kampanya duyuruldu. 48 ay vadeli, aylık sadece 12.744 TL ödeyebileceğiniz kredi fırsatı paylaşıldı. Vakıfbank aracılığıyla alabilecek olduğunuz bu kredi için banka müşterisi olmanız yeterli olacak. Eğer aracınız belliyse daha fazla kredi faiz oranı indirimi de Vakıfbank’ta sizleri bekliyor.

Taşıt alımında 200.000 TL krediniz cepte

İkinci el taşıt sahibi olmak isteyen vatandaşların yüzlerini güldürecek harika bir Nisan ayı kampanyası duyuruldu. Bayram itibariyle imza atılmış olan yeni kredi kampanyası doğrultusunda 200.000 TL tutarındaki ikinci el taşıt kredisi Vakıfbank ve Bakanlık aracılığıyla 2024’te araç sahibi olmak isteyenlere sunulacak. 48 ay vadeli şekilde ödenecek olan bu kredi tutarı için; aylık taksiti ödemesinden, banka kredi tahsis ücretine kadar tüm detayları belli oldu. Anında kredi çekip 2024 yılında araba sahibi olmak istiyorum diyenler bu fırsatı kaçırmayacak.

2. el taşıt alacaklara Bakanlık’tan müjdeli haber verildi! 200.000 TL ödeme imkanı sunulacak

Aylık 12.744 TL ödemeyle ikinci el arabanız hazır

Vakıfbank tarafından başlatılan bakanlık onaylı kredi fırsatı doğrultusunda vatandaşlar aylık 12.744,47 TL ödeme yaparak ikinci el bir araç alabilecekler. Alınacak ikinci el aracın belirli olması durumunda ise banka tarafından ekstra faiz indirimi uygulanacak. %4,60 faiz oranı ile en düşük ikinci el taşıt kredisini sunan Vakıfbank sayesinde yeni yılda araç sahibi olmanız mümkün. Nisan ayı kampanyasıyla sunulacak olan bu taşıt kredisine başvurmak için hemen en yakın Vakıfbank şubesine giderek ya da mobil bankacılık üzerinden müşteri olarak krediye başvuruda bulunabilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal