1.Lig’de şaşırtan bilet fiyatları: Şampiyonlar Ligi finali çok daha ucuz

Spor Toto 1. Lig’in 34. haftasında oynanacak olan Tuzlaspor Eyüpspor maçının bilet fiyatları sosyal medyada gündem oldu. Ev sahibi ekibin yönetim karşılaşmanın misafir tribün bilet fiyatını 50 bin TL olarak belirledi.

29.04.2023-11:37 - (Son Güncelleme: 29.04.2023-11:37) 1.Lig’de şaşırtan bilet fiyatları: Şampiyonlar Ligi finali çok daha ucuz

Spor Toto 1. Lig’in 34. hafta maçında Süper Lig’e çıkma mücadelesi veren Eyüpspor deplasmanda Tuzlaspor ile karşılaşacak. Fakat karşılaşmanın kendisinden çok Tuzlaspor yönetiminin belirlediği bilet fiyatları konuşuluyor. 

Tuzlaspor’dan şaşırtan bilet fiyatları

Sancaktepe 15 Temmuz Stadı’nda oynanacak olan Tuzlaspor Eyüpspor mücadelesinin bilet fiyatları görenleri şok etti. Ev sahibi Tuzlaspor karşılaşma için misafir tribün bilet fiyatını 50 bin TL olarak belirledi.

Tuzlaspor Eyüpspor Bilet

Saat 16.00’da İstanbul’un iki takımını karşı karşıya getireceği maçın bilet fiyatları Tuzlaspor tarafından kendi taraftarları için 38 bin 500 TL, Eyüpspor taraftarları için 50 bin TL olarak belirlendi.

Şampiyonlar Ligi finali çok daha ucuz

İstanbul’da Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak olan Şampiyonlar Ligi final maçının 1. kategori bilet fiyatı 15 bin TL iken Tuzlaspor’un belirlediği bilet fiyatları dikkat çekti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal