1994 sonrası doğanlara müjde! Ayda en az 45.000 TL maaşla işe başlayacaksınız

Türk Hava Yolları 1994 sonrası doğanlara müjdeli haberi verdi. 2024 yılında yeni bir personel alımı yapacağını paylaşan Türk Hava Yolları, engelli çalışan kadrosundan personel alımı yapacağını paylaştı.

03.04.2024-11:43 - (Son Güncelleme: 03.04.2024-11:43) 1994 sonrası doğanlara müjde! Ayda en az 45.000 TL maaşla işe başlayacaksınız

THY’den iş arayan vatandaşlara yönelik harika bir haber verildi. Gelen açıklama ile birlikte engelli vatandaşların iş gücüne katılım sağlaması amacıyla yeni personel alımı yapacağını duyuran firma, tüm detayları tek tek paylaştı. Engelli vatandaşların yeteneklerini gösterme fırsatının sunulacağı THY’nin personel alımında tam zamanlı iş olanağı sunulacak. 14 Nisan 2024 tarihi itibariyle başlatılacak olan personel alımlarının başvurusu online olarak kariyer internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek. 

1994 sonrası doğanlara müjde! Ayda en az 45.000 TL maaşla işe başlayacaksınız

THY personel alım başvuru şartları neler?

THY tarafından paylaşılan personel alımı için başvuruda bulunacak olan adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ya da mavi kart sahibi olması gerekiyor. Adli sicil kaydının bulunmaması, 1 Ocak 1994 tarihinden sonra doğmuş olması, tercihen en az 4 yıl ve üzeri deneyime sahip olması şartı mevcut. Yurtdışı üniversitelerinden mezun olan adaylar için YÖK denklik belgesinin bulunması, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ya da Mühendislik fakültesine bağlanan bölümlerden lisans mezunu olması, İŞKUR üzerinde kayıtlı ve yasa gereği engelli çalışan doğrultusunda değerlendirmede de bulunması, son olarak %40 ve üzerinde engelli olduğunun raporunun bulunması şartı mevcut.

Türk Hava Yolları personel alımını nasıl başvurulur?

THY engelli personel alımına başvuruda bulunacak olan vatandaşlar, kariyer internet sitesi üzerinden online şekilde başvurularını eksiksiz şekilde tamamlayabilecek. Tam zamanlı iş olanağı ile sunulacak olan Türk Hava Yolları engelli personel alımı, 14 Nisan 2024 tarihi de dahil olmak üzere başvuruları toplamaya başlayacak. Başvuruda bulunacak olan vatandaşların 1994 tarihinden sonra doğmuş olması ve muhakkak İŞKUR üzerinden yasa gereği engelli çalışan doğrultusunda değerlendirilmesi bulunup, %40’ın üzerinde engelli raporunun olması gerekiyor.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal