19 Mayıs Perşembe günü metro, metrobüs, marmaray ve otobüsler ücretsiz mi, bedava mı? 19 Mayıs'ta toplu taşıma İstanbul, Ankara, İzmir'de bedava mı?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramına sayılı günler kaldı. Resmi tatil olarak kabul edilen gün bayramı coşku ile kutlamaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıllardaki gibi otobüslerin ücretsiz olup olmadığı en çok araştırılan haberler arasına girdi. Peki toplu taşıma araçları 19 Mayıs'da ücretsiz olacak mı? İşte detaylar...

18.05.2022-10:53 - (Son Güncelleme: 18.05.2022-10:53) 19 Mayıs Perşembe günü metro, metrobüs, marmaray ve otobüsler ücretsiz mi, bedava mı? 19 Mayıs'ta toplu taşıma İstanbul, Ankara, İzmir'de bedava mı?

Gündemdeki konular arasında 19 Mayıs da otobüslerin ücretsiz mi bedavamı soruları yer aldı. Belediyenin geçen yıllardaki gibi bu yılda aynı sistemi uygulamayı uygulamayacağı merak konusu oldu. Vatandaşlar toplu taşıma araçlarını ücretsiz bir şekilde kullanabilecek mi? Detaylar haberimizde!
19 Mayıs da toplu taşıma araçları ücretsiz mi?

19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi?

Belediye ve Ulaştırma Bakanlığından henüz bir haber gelmedi. Marmaray, otobüs, metro gibi ulaşım araçları geçtiğimiz yıllarda 19 Mayıs'da ücretsiz olmuştu. Bir açıklama yapılmadı fakat vatandaşlar toplu taşıma araçlarının 1 günde olsa ücretsiz olacağı haberini dört gözle bekliyor.
19 Mayıs da toplu taşımalar bedava mı?

2022 Resmi Tatiller

Yılbaşı: 1 Ocak Cumartesi

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı: 23 Nisan Cumartesi

Emek ve Dayanışma Günü: 1 Mayıs Pazar

Ramazan Bayramı: 2-4 Mayıs Pazartesi - Çarşamba

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı: 19 Mayıs Perşembe

Kurban Bayramı: 9 - 12 Temmuz Cumartesi - Salı

Demokrasi Bayramı: 15 Temmuz Cuma

Zafer Bayramı: 30 Ağustos Salı

Cumhuriyet Bayramı: 29 Ekim Cumartesi

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal