19 Mart Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim kazandı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve gelinlerin yarıştığı program Gelinim Mutfakta hafta sonu heyecanı yaşandı. Bölümü kaçıranlar ise bu haftanın kazanan ismini merak ediyor. Peki Gelinim Mutfakta yarışmasını bu hafta kim kazandı?

19.03.2021-16:57 - (Son Güncelleme: 19.03.2021-16:57) 19 Mart Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim kazandı?

Sunuculuğunu Seda Sayan'ın yaptığı ve gelinlerin yarıştığı programda Cuma puanlaması yapıldı. Kaynananalar, gelinlerin yaptığı yemeği bulmaya çalıştığı ve yemekleri puanladığı yarışmada haftanın en yüksek puanını Aysun Kuşatan aldı. En yakın rakibiyle puan farkını 17'ye çıkaran yarışmacı bu haftanın birincisiydi. Ancak bugün yapılan oylamada hangi yarışmacının elendiği ve kazandığı merak ediliyor.

GELİNİM MUTFAKTA 19 MART CUMA KAZANAN İSMİ

Kanal D'nin sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 13.30'da yayınlanıyor. Haftanın son yarışması ise bugün yapıldı. Yarışmada Dudu Akdemirbey-Nuray Akdemirbey, Aysun Kuşatan-Nurten Kuşatan, Hilal Özdemir-Dilek Özdemir ve Ayten Hatamova Gürüf-Neriman Gürüf çiftleri 19 Mart Cuma gününde birincilik için yemek yaptı. Bugünün tarifi ise ekmek kadayıfı tatlısı oldu. Puanlama yapan kayınvalideler, yarışmanın kazananı belirledi.

19 Mart Cuma günün çeyrek altın kazanan ismi Ayten Hatamova Gürüf oldu. En düşük puanı alarak yarışmaya veda eden çift ise Hilal Özdemir-Dilek Özdemir. Haftanın birincisi ise 101 puanla Aysun Kuşatan olarak açıklandı. Aysun, 10 bin TL değerindeki altın bileziği kazandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal