19 Askerimizi Yaralayan 4 Terörist Yakalandı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde tuzakladıkları patlayıcının infilak etmesi sonucunda 19 askerin yaralanmasına neden olan 4 PKK'lı terörist yakalandı.

10.05.2019-14:02 - (Son Güncelleme: 10.05.2019-15:51)

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının patlaması neticesinde 19 askerin yaralandığı saldırıyı yapan 4 terörist yakalandı.

Valilikten yayınlanan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı personeli tarafından bölücü terör örgütü PKK/KCK'nın faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve önlenmesine dçnük yürütülen çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

Açıklamada şu sözlere yer verildi:

"17 Temmuz 2017 günü saat 10.00 sularında ilimiz Yüksekova ilçesi Güldalı köyünde yola tuzaklanan uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcının infilak etmesi neticesinde 19 askeri personelin yaralanması olayının failleri olduğu belirlenen 4 kişi, 'terör örgütüne üye olmak' ve 'bölücü terör örgütü için eylem yapmak' suçlarından Güldalı ve Esendere köylerinde yürütülen operasyon neticesinde yakalanmıştır. 4 kişi mahkemeye gönderilmiş olup konu ile alakalı adli tahkikat sürmektedir."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal