18 yaş üstü olanlar ONLİNE BEKÇİ ALIMINA başvurabilecek! Ne KPSS var ne mülakat

İş arayan, 18 yaş üstü vatandaşların yüzünü güldürecek personel alımı başladı. Online bekçi alımı yapılacak. KPSS ve mülakat şartı olmadan şartsız koşulsuz bekçi alınacak.

28.03.2024-10:22 - (Son Güncelleme: 28.03.2024-10:22) 18 yaş üstü olanlar ONLİNE BEKÇİ ALIMINA başvurabilecek! Ne KPSS var ne mülakat

İş arayan vatandaşlara müjde dolu haber verildi! Özellikle üniversiteden mezun olan vatandaşlar iş bulmakta zorluk çekerken, bekçilik polislik gibi mesleklere yönelmeye devam ediyor. Bekçi personel alımı kovalayanlara ise İŞKUR’dan yepyeni personel alımı duyuruldu. Güvenlik alanında kariyer yapmak isteyen vatandaşlar için kaçırılmayacak birçok personel alımı yapılacak. KPSS olmayan, mülakat gerektirmeyen başvuru sürecinin tüm detayları ise tek tek açıklandı. İŞKUR üyeliği olan vatandaşlar anında başvuruda bulunabilecek. 

İŞKUR KPSS şartsız bekçi alımı yapacak

İŞKUR, bekçi personel alımlarını takip eden vatandaşlara müjde dolu haberi verdi. Birçok boş pozisyonun söz konusu olduğunu resmi internet sitesi üzerinden paylaşan İŞKUR, çeşitli inşaatlarda ve iş yerlerinde istihdam edilmek üzere bekçi personel alımı yapılacağını duyurdu. KPSS şartı olmayan, mülakat yapılmayacak bekçi alımları için başvuruları ise başladı. Eksiksiz şekilde başvurularını ileten ve söz konusu olan koşulları sağlayan vatandaşlar yüksek maaşla işe başlayabilecekler.

18 yaş üstü olanlar ONLİNE BEKÇİ ALIMINA başvurabilecek! Ne KPSS var ne mülakat

İŞKUR bekçi alımı başvuru koşulları neler?

İŞKUR tarafından yapılacak olan personel alımına başvuruda bulunacak olan vatandaşların belirli koşulları karşılaması gerekiyor. Adaylar için belirlenen koşullar ise şu şekilde belirtildi:

  • 18 yaşını doldurmuş olmak 
  • Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşı olmak 
  • İşini yerine getirmesinin önünde herhangi bir sağlık probleminin bulunmaması 
  • Vardiyalı ve ayakta çalışabiliyor olmak 
  • Akıl sağlığının yerinde olması 
  • En az ilkokul mezunu olması

İŞKUR bekçi alımına nasıl başvurulur?

İŞKUR bekçi alımına başvuracak olan vatandaşlar, online şekilde başvurularını tamamlayabilecek. T.C. kimlik numaraları ve şifreleri yardımıyla İŞKUR resmi sitesine giriş yaparak güncel iş ilanlarını görüntüleyebilir ve kendi şehirlerindeki ilanlara, son başvuru tarihini dikkate alarak başvurabilirler.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal